Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Peknięta uszczelka w lodówce RB31FERNDEF/EF

(Temat utworzony: 29-11-2018 08:23 PM)
1875 Wyświetlenia
jarogts
First Poster
Opcje

Jak w temacie, lodówka ma dopiero 18 miesięcy a uszczelka wygląda gorzej niż w 15 letnim ,,polarze" 

Przed zgłoszeniem ,,reklamacji" zadzwoniłem do sklepu w którym kupiłem lodówkę . Na hasło mam pękniętą uszczelkę w lodówce , człowiek od razu dokończył czy chodzi o lodówkę samsung? 

Czy ktoś z forumowiczy miał podobny problem? Myślę o przejściu się do rzecznika praw konsumenta bo to naprawdę parodia. 

oto  część wiadomości jaką otrzymałem ,,

Rozumiem, że kontaktuje się Pan w sprawie uszkodzenia uszczelki w lodówce RB31FERNDEF/EF .

Dziękujemy za przesłane zdjęcie. Zostały one przekazane do weryfikacji. W ocenie działu technicznego uszkodzenie uszczelki jest uszkodzeniem mechanicznym. Zgodnie z kartą gwarancyjną tego typu uszkodzenia, wynikające z niewłaściwego użytkowania nie podlegają naprawie gwarancyjnej."

Rozumiem że mam nie otwierać wogóle lodówki? 

0 Like
4 Odpowiedzi
Michał_J
Voyager
Opcje

Cześć jarogts,

Abym mógł Ci w jakiś sposób pomóc chciałbym zobaczyć jak wygląda uszczelka. Dasz radę wstawić zdjęcie pokazujące uszkodzenie?

0 Like
jarogts
First Poster
Opcje

Pardon ze po 2 miesiacach ale wyjezdzalem za granice. Oto fotka51270204_2283456255225029_5464392762197540864_n.jpg

0 Like
Michał_J
Voyager
Opcje

Cześć jarogts, 

Podeślij zgłoszenie przez formularz kontaktowy https://www.samsung.com/pl/info/contactus/

0 Like
jarogts
First Poster
Opcje

Witam, zgloszenie podeslane. ps pardon za brak polskich znakow.

0 Like