Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podświetlony uchwyt lodówki RB41J7839S4

(Temat utworzony: 04-08-2017 11:08 AM)
13437 Wyświetlenia
AnnaRadon
First Poster
Opcje

Witam,

Mam pytanie , czy jak lodówka jest zamknięta to uchwyt ma być podświetlony na niebiesko cały czas , czy tylko po otworzeniu drzwi . Jeśli u mnie nie świeci czy to wada , a może trzeba włączyć samemu.

0 Like
16 Odpowiedzi
benek1
First Poster
Opcje
Dziękuję bardzo.
0 Like
Members_MIVEXzZ
First Poster
Opcje

Dzień dobry,

U mnie jest problem taki, że po wyłączeniu i włączeniu prądu nagle światło zaczęło się świecić i mimo wciskania przycisku handle lighting nie chce się wyłączyć. Co w takim razie powinienem zrobić, aby się wyłączyło?

0 Like
DariaR
Expert
Opcje

@Members_MIVEXzZspróbuj najpierw zresetować lodówkę poprzez odłączenie jej od prądu na 5-10 minut i po ponownym uruchomieniu sprawdź, jak się będzie zachowywać (jeśli będzie się cały czas świecić, to spróbuj użyć przycisku Handle Lightning, żeby sprawdzić, czy tym razem zareaguje).

Jola54
First Poster
Opcje
Mam pytanie. Czy po braku prądu przez 8 godzin lodówka samsung no frost sama ustawi sobie poprzednia temperaturę?
0 Like
WeronikaD
Expert
Opcje

Cześć, @Jola54 , w przypadku przerwy w dostawie prądu lodówki najczęściej wznawiają pracę samodzielnie.

JoannaRybak
First Poster
Opcje
Dzień dobry.
U mnie problem jest taki, że mimo resetowania lodówki, poprzez odłączenia od prądu światło nadal jest włączone. Nie mam przycisku Handle Lightning, a przyciśnięcie Door Alarm nic nie daje.
0 Like
OliwiaB
Expert
Opcje

Cześć @JoannaRybak!

Czy odłączałaś od prądu na minimum 15 minut? Krótki reset może nie być efektywny. Czy Twój model lodówki to dokładnie ten RB41J7839S4?