Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podświetlony uchwyt lodówki RB41J7839S4

(Temat utworzony: 04-08-2017 11:08 AM)
13545 Wyświetlenia
AnnaRadon
First Poster
Opcje

Witam,

Mam pytanie , czy jak lodówka jest zamknięta to uchwyt ma być podświetlony na niebiesko cały czas , czy tylko po otworzeniu drzwi . Jeśli u mnie nie świeci czy to wada , a może trzeba włączyć samemu.

0 Like
16 Odpowiedzi
KonradN
Voyager
Opcje
Witaj @AnnaRadon. W lodówce podświetlenie jest aktywne tylko w przypadku otwarcia drzwi lub ich zamknięcia. Funkcję tę trzeba włączyć, naciskając przez kilka sekund przycisk Handle Lightning na panelu sterowania lodówki.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
DonNeto
First Poster
Opcje

Witam,

mam podobny problem wczoraj kupiona lodówka serii Kitchen Fit RB36R8837S9 lampka w uchwycie nie świeci...i na panelu sterowania na drzwiach nie ma przycisku handle lightening. Jak mogę go uruchomić czy to już jakaś usterka?

0 Like
DonNeto
First Poster
Opcje

znalazłem odp. w manualu:...

@DonNeto  napisał(a):

Witam,

mam podobny problem wczoraj kupiona lodówka serii Kitchen Fit RB36R8837S9 lampka w uchwycie nie świeci...i na panelu sterowania na drzwiach nie ma przycisku handle lightening. Jak mogę go uruchomić czy to już jakaś usterka?

Ponownie naciśnij przycisk Ostrzeżenie o otwartych drzwiach na 3 sekundy, aby wyłączyć funkcję Oświetlenie uchwytu. Lampka będzie ŚWIECIĆ SIĘ w
przypadku otwarcia drzwi zamrażarki.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DonNeto  Czyli udało się rozwiązać problem?

PrzemysławK
Voyager
Opcje

@DonNeto,

koniecznie daj nam znać!

benek1
First Poster
Opcje
Witam mam problem , oświetlenie uchwytu nie swieci niebieskim światłem a białym kiedy w sklepie się decydowałam to poswietlenie było niebieskie . Co robić?
0 Like
HubertK
Expert
Opcje

@benek1 Cześć!

Czy Twój model lodówki to RB41J7839S4? Prześlij również zdjęcie. Przyjrzymy się, jak to wygląda.

benek1
First Poster
Opcje
Dziękuję bardzo już sobie włączyłam na panelu .
Ale mam inny problem i tego już sama nie rozwiążę .
Chodzi o to ,że moja lodówka wydaje przedziwne odgłosy, czyli stukanie rożnej głośności co jest bardzo denerwujące.
Pozdrawiam Alicja

0 Like
JolaŁ
Expert
Opcje

Cześć @benek1 
Te stuki to No Frost. Wszystko jest ok🙂