Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Piekarnik NV7B44207AK/U2 brak inteligentnych funkcji

(Temat utworzony: 14-05-2024 12:46 PM)
138 Wyświetlenia
dawidmos
Journeyman
Opcje

Witam, Dlaczego Piekarnik "niby inteligentny" niema żadnej opcji. Wygląda na to, że opcja WiFi jest po to, aby kupić produkt i nic więcej. Nie synchronizuje godziny, a nawet brakuje, aby zrobić Samsung Routines aktualizacja daty - brak jakikolwiek opcji dla tego produktu. Brak opcji w routines do wyłączenia lub włączenia piekarnika - chciałem zostawiać w piekarniku jedzenie rano, a potem jadąc do domu włączać sobie, tym bardziej że mam kamerkę przed piekarnikiem. Dodatkowo w informacjach produktu brakuje danych zmywarki i za każdym razem muszę szukać model, jaki mam. Stare emaile, faktury, manuale - tragedia jakaś, bezużyteczna informacja GNU.

1 Odpowiedz
JulaP
Expert
Opcje

Cześć @dawidmos!

W przypadku piekarnika nie ma możliwości dodania jego działania do Routines, czyli do Procedur, ze względów bezpieczeństwa. Jeśli chcesz uruchomić piekarnik zdalnie, kiedy jesteś w pracy, po włożeniu potrawy do środka musisz włączyć piekarnik i kliknąć na nim opcję Stay Connect, czyli przycisk między Temperaturą, a opcją OK. Dzięki temu piekarnik uzyska możliwość zdalnego sterowania przez aplikację i będziesz mógł włączyć go w dowolnym momencie z poziomu aplikacji. Piekarnik pozostaje w stanie czuwania przez 24h i w tym czasie można sterować nim aplikacją, później opcja się wyłącza. 

Co do danych urządzenia- rozumiem, że zarejestrowałeś zmywarkę na koncie Samsung, tak? Jakie dokładnie dane się tam nie wyświetlają?