Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niedziałające przyciski dotykowe piekarnik NV75N5641RB

(Temat utworzony: 11-10-2020 06:46 PM)
4168 Wyświetlenia
rudobrody1
Apprentice
Opcje

Witam,

w piekarniku nie działają przyciski dotykowe: światło, temperatura itp. Działa tylko czas i to nie na ikonce tylko obok. Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

Dziekuję,

0 Like
10 Odpowiedzi
RadekP
Pathfinder
Opcje

Sprawdzałeś, czy wyciągnięcie wtyczki na kilka minut pomoże? Jeśli piekarnik jest podłączony za pomocą przedłużacza, spróbuj też przełączyć bezpośrednio do gniazda. Poza tym warto też przetrzeć panel, jeśli jest na nim wilgoć albo jakieś zanieczyszczenie to może się tak dziać. 

0 Like
rudobrody1
Apprentice
Opcje

Próbowałem już wszystkiego, chyba zostaje tylko zgłosić na gwarancje, ale dziękuje za wskazówki, może komuś się przydadzą! 

0 Like
Leo08
First Poster
Opcje

Witam wiadomo co się stało mam identyczny problem jednak piekarnik po gwarancji a 3 razu użyty !

0 Like
rudobrody1
Apprentice
Opcje

Przyjechał serwis i wymienił całą elektrykę, coś się musiało przepalić, teraz działa. Miałeś jakieś braki w dostawie prądu? Nie wiem czy to miało związek ale w okolicy tego czasu nie miałem prądu przez godzinę.

0 Like
cook1245
First Poster
Opcje
Witam jaki był koszt naprawy?
0 Like
rudobrody1
Apprentice
Opcje

Ciężko powiedzieć ponieważ wymienili ten panel na gwarancji

0 Like
withereggie
First Poster
Opcje
Nie potrafisz powiedzieć który element nawalił? Mam ten problem od roku, dokladnie po zaniku prąu w bloku, sprzęt po gwarancji, serwisant wystraszył tylko "że się nie opłaca"...
0 Like
Pawel19841984
First Poster
Opcje

kolego i jak robiłeś ten piekarnik bo mam ten sam problem nie działa mi dotyk jakby co to możesz powiedzieć co było zepsute

0 Like
withereggie
First Poster
Opcje
Niestety nic nie robiłem... kilka miesięcy minęło i robiąc remont musiałem wyłączyć bezpieczniki. Po włączeniu pk około godzinie usterka zniknęła😅. Dalsze prace remontowe robiłem pod napięciem XD...
0 Like