Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klimatyzator AR12TXFCAWKN i funkcja oczyszczania powietrza

(Temat utworzony: 31-05-2024 10:06 AM)
238 Wyświetlenia
Sylwia97
First Poster
Opcje
Chciałam zapytać czy klimatyzator AR12TXFCAWKN ma funkcje oczyszczania powietrza i filtr tri-care? W aplikacji smart things mogę włączyć tą funkcje oczyszczania powietrza ale wg instrukcji - nie jestem pewna czy to działa w tym modelu. W załączniku przesyłam dane odnośnie tego modelu klimatyzacji. Próbowałam skontaktować się z serwisem samsung@domserwis.pl ale od tygodnia nie odpisali na moją wiadomość.
klimatyztor.jpg
1 Odpowiedz
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
@Sylwia97 Tak, klimatyzator AR12TXFCAWKN jest wyposażony w system oczyszczania powietrza, który filtruje cząsteczki kurzu i eliminuje nieprzyjemne zapachy, tworząc czyste i świeże środowisko w pomieszczeniu. Posiada również funkcję auto-clean, która pomaga zapobiegać rozwojowi bakterii i pleśni. model ten zawiera filtr Easy Filter Plus, który ma gęstą siatkę ułatwiającą utrzymanie czystości wymiennika ciepła oraz powłokę antybakteryjną chroniącą przed niebezpiecznymi zanieczyszczeniami zawartymi w powietrzu .
Ogólnie w sprawie klimatyzatorów najlepiej kontaktować się z firmą Domserwis, albo poprzez email mają z tego co widzę czas odpowiedzi w ciągu 2-4 dni roboczych. Albo telefonicznie: 51 000 8888
https://www.domserwis.pl/kontakt/

0 Like