Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Izolacja piekarników Dual Cook

(Temat utworzony: tydzień temu)
25 Wyświetlenia
Kono155
Explorer
Opcje
Dzień dobry, 
Mam pytanie odnośnie piekarników do zabudowy. Czy posiadają one od dołu jakąś izolację termiczną? Tak aby temperatura piekarnika nie wpływała na szufladę znajdującą się poniżej?
0 Like
5 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tak piekarniki do zabudowy posiadają izolacje termiczną również na dole między ściankami.
Kono155
Explorer
Opcje
Czy jest to w formie jakiegoś rodzaju wełny z folią? Wydaje mi się, że mogłem delikatnie naruszyć tą izolację w trakcie czyszczenia piekarnika. W dolnym rogu piekarnika (a właściwie jakby pod piekarnikiem) chcąc wyczyścić z resztek jedzenia i tłuszczu, dosłownie patyczkiem do uszu delikatnie zbierajac brud, naruszyłem strukturę folii i teraz jakby widać wełnę czy coś podobnego. Jest to niewielki uszczerbek tylko w tym jednym przednim dolnym rogu piekarnika. Czy to może mimo wszystko wpłynąć na działanie lub użytkowanie? W tym miejscu chyba raczej piekarnik zbytnio się nie nagrzewa?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma to wpływu na oddziaływanie izolacji. Taką izolacje w razie uszkodzenia można wymienić sobie nawet samemu. Są dostępne oryginalne zestawy.
0 Like
Kono155
Explorer
Opcje
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma za co. Pozdrawiam Radek.
0 Like