Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

DW60M6051BB problem z panelem dotykowym

(Temat utworzony: 23-09-2020 10:10 PM)
5216 Wyświetlenia
Rafalb1987
Journeyman
Opcje

Witam wszystkich

Kupiłem nową zmywarkę zainstalowałem i po włączeniu nie jestem w stanie włączyć żadnego programu ponieważ cały czas program przeskakuje na inny i zmywarka cały czas piszczy. 

Stąd moje pytanie czy ktoś już spotkał się z czymś takim czy pozostaje tylko infolinia i wysłanie sprzętu na gwarancję

18 Odpowiedzi
it-system
Student
Opcje

Również zerwalem folie ale pika dalej po uruchomieniu programu, stało się to już denerwujace, nawet przy otwartych drzwiach samo pika. Chyba też będę musiał wezwać serwis. To prosze dac znac jak już coś bedzie wiadomo, ja oczywiście również napisze. Pozdrawiam

0 Like
Rafalb1987
Journeyman
Opcje

Witam wszystkich zainteresowanych.

Dziś byla u mnie ekipa serwisowa w sprawie naprawy. Wymieniono panel dotykowy i zmywarka ożyła. Wszystko działa jak powinno. Nic nie pika, nie piszczy, każdy program da się ustawić, nie wyłącza się w trakcie trwania programu. 

Pozdrawiam wszystkich.

it-system
Student
Opcje

Witam. Ja rownież zgłosiłem na serwis Samsunga i jak narazie czekam na przyjazd serwisantów, dzwonili jedynie z informacją ze zamówili części i będą się kontaktować w celu umówienia wizyty. Pozdrawiam

0 Like
Eszteke
First Poster
Opcje

Witam. Do wszystkich użytkowników nowych zmywarek Samsung. 

U mnie też piskakało co chwilę. 

Zauważyłam iż program z kostką mają dłuższe czasy. 

Jeżeli wkładasz kostkę musimy dać takie programy która ta kostka świeci. Musisz przez naciśnięcie tego przycisku dać jej znać że pracuje na kostce. 

Programy szybkie 30 minut dają radę umyć prawie wszystko ale wrzucając kostkę będzie pisać. 

Płyn i sól i program 30 minut 

I jest cicho. 

Pozdrawiam

0 Like
LuksBud
First Poster
Opcje
Witam Czy ma ktoś może numer telefonu do serwisantów bo mam ten sam problem z pipkającą zmywarką mam ją dopiero dwa tygodnie nie da się nic włączyć guziki same się przełączają
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@LuksBud  Witam

Pod tym linkiem można znajeźć kontakt i lokalizacje najbliższego autoryzowanego serwisu:

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/ 

mauro1234
First Poster
Opcje

Witam posiadam trochę nowszą zmywarkę czy na tym panelu dotykowym jest faktycznie folia którą trzeba ściągnąć jest tak w instrukcji ???

0 Like
WeronikaD
Expert
Opcje

Cześć, @mauro1234,  najczęściej czarne elementy konstrukcyjne ze względu na ryzyko zarysowania są zabezpieczone folią ochronną.

Jeśli natomiast masz dodatkowe wątpliwości to przygotuj zdjęcie panelu sterującego razem z danymi sprzętu i wyślij je poprzez stronę:

https://www.samsung.com/pl/support/email-technical-question/.

Dział Wsparcia Technicznego na pewno zajmie się dodatkową weryfikacją.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mauro1234, Jaki dokładnie model zmywarki posiadasz ? Folię można łatwo rozpoznać paznokciem, ponieważ jest ona bardzo miękka.

0 Like