09-11-2019 09:27 AM
Witam, chciałbym zapytać czy Eco Bubble działa razem z żelem do prania? Wcześniej używałem płynu do prania marki Perwool, teraz zainwestowałem w niby jeszcze bardziej wydajny żel Surf, jednak mam wrażenie że pralka nie może sobie poradzić z jego napowietrzaniem, ponieważ podczas prania pralka jakby dłużej buczy w okolicach dołu pralki. Czy może mieć znaczenie, że gdzieś na etykiecie żelu widnieje oznaczenie 30°C, a ja prałem na programie Super Eco?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
09-11-2019 11:46 PM
@hellokamil pompa Eco Bubble uruchomi się niezależnie od używanego detergentu. Przy żelach lepiej jest jednak używać programów powyżej 40 stopni, tak jak przy kapsułkach, żeby mieć pewność, że się poprawnie rozpuszczą.
09-11-2019 11:46 PM
@hellokamil pompa Eco Bubble uruchomi się niezależnie od używanego detergentu. Przy żelach lepiej jest jednak używać programów powyżej 40 stopni, tak jak przy kapsułkach, żeby mieć pewność, że się poprawnie rozpuszczą.
10-11-2019 08:31 PM — edytowano 10-11-2019 08:32 PM
Dzięki za odpowiedź @EwaK!
A że tak zapytam, jaki detergent jest najbardziej polecany? Oraz jaki jest najbardziej efektywny żeby uzyskać taką "piankę piankę" w bębnie? Jest możliwość uzyskać ją bez włączania funkcji Aktywna piana?
11-11-2019 07:19 AM
@hellokamil detergent powinien już być dostosowany do Twoich ubrań, nie polecę nic konkretnego Aktywna piana to program namaczania w pianie, sama pompka Eco Bubble też sobie ładnie poradzi z dokładnym czyszczeniem Co jednak ważne, zbyt wysokie zapienienie też nie jest dobre, po pojawi się nam wtedy błąd SuD
19-08-2020 10:04 PM
Mi syn wybrał tę pralkę, A ja się teraz męczę. Kapsułki się nie rozpuszczaja, kupiłam żel teraz czytam, że żel też nieodpowiedni. Powinni od razu uprzedzac jak to działa. Pranie powinno być szybkie i mało skomplikowane, A tu jest jakaś masakra. Prędzej I lepiej ręcznie bym uprala gdybym miała czas. Kto to widział, żeby przy praniu 30 min kapsułka się nie mogła rozpuścić skoro gdy zanuzy się ja w wodzie to po minucie się rozpuszcza. Pralka nazywa się eco buble , A powinna eco bubel
21-08-2020 12:22 PM
Cześć @Szakalka2,
Jaką temperaturę ustawiasz podczas prania w czasie 30 minut? Czy na innych programach też występuje taka sytuacja? Z jakich programów korzystałaś do tej pory?