Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brb260131ww nowa lodówka nie działa

(Temat utworzony: 09-12-2018 02:12 PM)
2035 Wyświetlenia
adams6
Student
Opcje

Siema! 

Nowa lodówka ww model, stała w pokojowej temperaturze zapakowana z 2,5 tygodnia, rozpakowana i ustawiona w zabudowę stała z 2-3 dni, po włączeniu diody i światło bez zarzutów, nastomiast lodówka nie może się schłodzić, tak jak by nie działała, zamrażarka również nie chce się schłodzić do ustawionej temperatury... dodam ze słychać jak chodzi... 

jakies porady do zresetowania lodówki, nie wiem kombinacja przycisków, cokolwiek... 

0 Like
5 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
0 Like
adams6
Student
Opcje

Taaaak, nie ma nic w instrukcji jak to zwalczyć, wszystko sprawdziłem wiec nie jest to możliwe. 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Poczekaj na pomoc ze strony @Aleksandra_S_W lub jutro kontakt z infolinią Samsunga tel 22 607 93 33

0 Like
Opcje

Cześć @adams6,

Czyli rozumiem, że temeratura urządzenia wyświetla się prawidłowo, natomiast urządzenie się nie chłodzi.

Jedynie co możesz sprawdzić samodzielnie, to zresetować urządzenie, odłączając od prądu na 5-10 minut.

Ważne, by po ponownym uruchomieniu ustawić oczekiwane temperatury. Potem pozostaje obserwować czy temperatura spada.

Jeśli to nie przyniesie efektów dzwoń na infolinię po wsparcie serwisanta.

Przyczyn tej sytuacji może być kilka, ale żeby stwierdzić co dzieje się u Ciebie potrzebne są oględziny sprzętu.

Michalto
First Poster
Opcje

Można wiedzieć jak zakończyła się sprawą ? Mam to samo

0 Like