Witam, planuje w kuchni sprzęt agd w kolorze białym.Niestety samsung w rym temacie dał ciała i jestem zmuszona kupić u innych producentów, a... Wyświetl post
Cześć!
Właśnie przyjechała do mnie nowa lodówka RB34k6032SS. Po rozpakowaniu pierwsze co rzuciło mi się w oczy ,że blacha na bokach lodówki jest... Wyświetl post
We wnętrzu mikrofali znajduje się plastik który podtrzymuje grilla , moje pytanie czy ma tam być na stałe czy trzeba go zdjąć bo służy do ochrony... Wyświetl post
Wychodząc od tematu wyboru łącznika do pralki i suszarki, mam jeszcze jedno pytanie. Na zdjęciach promocyjnych pralki Samsung stoją między meblami.... Wyświetl post
Cześć Wszystkim
Niestety zaniepokoiła mnie jedna sprawa w nowej lodówce (ma kilkanaście dni) - model RB33J3230BC.
Co jakiś czas (około co... Wyświetl post
Cześć!
Dziś chciałabym się z Wami podzielić kilkoma modelami, które w ostatnim czasie pojawiły się ofercie lodówek Sied-by-side fimy Samsung.
... Wyświetl post
Czy podlega wymianie gwarancyjnej ?
Czy w dzisiejszych czasach takie wady to nie kpina z klienta ? Nieszczelnosc występuje na odcinku 30cm i ma... Wyświetl post
Witam
Posiadam taki o to model chłodziarko-zamrażarki i mam problem z szufladą przeznaczoną na warzywa w chłodziarce a mianowice po prostu one... Wyświetl post
Ostatni mam problem, ze po praniu z tego dodatkowego natrysku kapie woda ktora splywa na podloge, przez co drzwi musza byc zamkniete a otwarte te... Wyświetl post
Od jakiegoś czasu moja żona zastanawiała się nad zakupem pralki. Była bardzo niezdecydowana. Eco Bubble, AddWash robiły na niej duże wrażenie, ale... Wyświetl post
Wraz z żoną zamierzamy zakupić lodówkę RS68N8241B1. Niestety okazało się, że najwygodniej by nam było ustawić lodówkę w sąsiedztwie piekarnika do... Wyświetl post
Witam,
posiadam od ok. 1,5 miesiąca model lodówki no-frost RB29FERNDSS/EF. Już od początku niestety bardzo głośno pracowała, ale myślałem, że... Wyświetl post
Witajcie!
Podpowiedzcie mi proszę, jak często Samsung organizuje promocje na AGD, głównie do zabudowy?
Pytam, bo kusi mnie bardzo obecna... Wyświetl post
Piekarnik dopiero co zakupiony, dolne przyciski używane łącznie nie działają. Jeśli chcę zablokować piekarnik lub ustawić godzinę to nie da się... Wyświetl post