Dzień dobry, od jakiegoś czasu przy używaniu thermoobiegu w piekarniku czuć brzydki zapach, trochę takiej spalenizny, stęchlizny, ciężko... Wyświetl post
Mam problem z pralkosuszarką WD80K52E0ZX. W trakcie suszenia (zarówno programy pranie+suszenie i samo suszenie, suszenie na godziny i suszenie... Wyświetl post
Witam,
Mam problem z pralką w temacie, kupiłem ją nową w lutym i od razu przyjechała zardzewiała od spodu, serwis umwywa ręce, ale widzę że inne... Wyświetl post
Witam. Mam problem z połączeniem pralki z telefonem samsung Galaxy s8. Smartthing wykrywa pralkę, lecz przy 34 lub 39 % wywala błąd. Próbowałem... Wyświetl post
Witam.
Proszę o wskazówki, co więcej mogę zrobić w sprawie głośnego, metalicznego brzęczenia pralki (linki do filmów poniżej). Reklamowana u... Wyświetl post
Witam. Czy ktoś miał problem z odkurzaczem Powerbot i tym błędem ( zablokowane kółko)? Dodam że oś na kółku wyczyszczona. Ile może kosztować... Wyświetl post
Witam , mam suszarkę model SDC16709 i mam problem na samym dole po lewej stronie jest skraplacz do suszarki w którym zbiera się cały czas woda ,... Wyświetl post
Dzień dobry, niestety popsuła mi się moja obecna lodówka, Siemens KI39FP60 link . Czy mogą mi Państwo pomóc w dopasowaniu innej z oferty Samsunga,... Wyświetl post
Witam.
Mam pralkę WW90J5346FW/EO ECOBUBBLE, 9KG kupiona 26 lipca 2018. Po płukaniu podczas przygotowania do wirowania słychać buczenie lub wycie,... Wyświetl post
Mam obawy przed rozkręceniem i zmianą sposobu otwierania drzwi lodówki z obawy na uszkodzenie i utratę gwarancji. Jest jakiś autoryzowany serwis na... Wyświetl post
Witam w mojej zamrazalce ostatnio robi sie lod pod ostatnia szuflada zamrazalki i wycieka woda. Lodowka juz po gwarancji model RSA1UTMG czy jest... Wyświetl post
Witam serdecznie,
od ok 2 miesięcy korzystam z nowej pralki WW60J4213HW1EO. Pralka ostatnio wydaje dziwne Odgłosy Trwa to kilka minut i później... Wyświetl post
Cześć!Korzystając z pralki czasem może przydarzyć się sytuacja z tematu. Pralka może zacząć nadmiernie wibrować lub przemieszczać się podczas... Wyświetl post
Witam,
W zeszłym tygodniu kupiłem lodówkę do zabudowy - model BRB260030WW
Po podłączeniu, w zamrażarce słychać dźwięk kapania oraz skwierczenie... Wyświetl post
Dzień dobry,
proszę o pomoc i opinie w sprawie bardzo dziwnego i równocześnie mocno niepokojącego dźwięku dobiegającego z mojej lodówki Samsung... Wyświetl post
Dzień dobry, od dwóch miesięcy posiadam płytę indykcyjną Samsung SAMSUNGNZ64K5747BK.
Moja płyta bardzo szybko się rysuje, wystarczy że... Wyświetl post
Mam problem. Po przełożeniu otwierania drzwiczek z prawej na lewą stronę zauważyła, że w czasie suszenia świszczy i wydostaje przy drzwiczkach... Wyświetl post
Witam poszukuje pralko suszarki z możliwością zdalnego sterowania przez aplikacje z możliwością prania 7-8kg wsad co możecie mi doradzić bo w... Wyświetl post
Witam. Wczoraj przestała chłodzić strona ( lodówka). Na wyswietlaczu pokazuje zamrażarka -23 stopnie a jest -19 , lodówka pokazuje 16+... Wyświetl post