Jak zamontować wkładkę dozownika na płyn w pralce WW90T634DLECS6? Wyświetl post
Prawidłowo, tak ma być aby cały płyn został wypłukany, płyn nalewa się przed włączeniem pralki i moż... Wyświetl post
Wszystko dla domu
Custom List Message Item |
---|
Jak zamontować wkładkę dozownika na płyn w pralce WW90T634DLECS6? Wyświetl post Prawidłowo, tak ma być aby cały płyn został wypłukany, płyn nalewa się przed włączeniem pralki i moż... Wyświetl post |
Witam. Moja nowo zakupiona suszarka bardzo głośno działa, dzisiaj było pierwsze włączenie. Słychać okropne tarcie przy obracaniu bębna. Suszarka... Wyświetl post |
Cześć Wam! W obecnych czasach nikt nie wyobraża sobie codziennego funkcjonowania bez pralki. Wrzucasz ciuchy, włączasz i sterta prania z głowy.... Wyświetl post @Karol31 kod 4C w pralce informuje, że urządzenie nie może pobrać wody z jakiejś przyczyny. Nie musi... Wyświetl post |
Hej, Podlaczylem wode do lodowki, nic nie cieknie na laczeniach. Po nacisnieciu przycisku 'Water' - woda sie leje, OK. Nacisniecie... Wyświetl post Cześć @depeszman, Myślę, że warto się skonsultować z serwisem i nawet podpytać o ewentualne koszty n... Wyświetl post |
Witam, w piekarniku nie działają przyciski dotykowe: światło, temperatura itp. Działa tylko czas i to nie na ikonce tylko obok. Czy ktoś wie jak... Wyświetl post witam, ja mam juz dawno po gwarancji, pewnego dnia przestał działać prawidłowo dotyk, tzn jakby prze... Wyświetl post |
Dzień dobry, czy w lodówce side by side przewód zasilający jest u góry, czy u dołu? I drugie pytanie, czy wężyk do dystrybutora wody może być... Wyświetl post |
Witam Tydzień temu pojawiła się woda pod lodówką. Problem skąd wycieka woda od razu zlokalizowałem tak jak na zdjęciu. Poczytałem trochę na... Wyświetl post Cześć @Kondzio Kapi! A próbowałeś rozmrozić lodówkę? Jeśli tak i nie odnosi to efektu, skontaktuj si... Wyświetl post |
Szanowni Państwo,bardzo proszę o pomoc w wyjaśnieniu kwestii umiejscowienia Państwa lodówek z technologią "No Frost",aw szczególności... Wyświetl post @pawel_s1 Dzień Dobry Zalecane odległości montażowe to 5 cm po bokach i od tyłu oraz 10 cm od góry. ... Wyświetl post |
Cześć wszystkim, Dzisiaj temat dotyczący lodówek. Chodzi mianowicie o tryb wakacyjny. Co to jest do czego służy I jak używać tej funkcji? ... Wyświetl post @Slawomit W takim razie dobrze by było, gdyby serwis do niej zajrzał. Poniżej przesyłam link do wysz... Wyświetl post |
Witam mam problem lodówka no Frost a w zamrażalniku na tylnej ściance szron plus szuflady pod tzn zamarznięta wodą tak jakby skroplona wodą... Wyświetl post Jeśli zatkało Ci się tylko raz i udrożnienie pomogło to może faktycznie jednorazowy przypadek, że ta... Wyświetl post |
Witam, Po przepięciu w instalacji lodówka długo nie włączała się, jakby nie było zasilania. W końcu włączyła się po 6 godzinach, co może być... Wyświetl post Dzięki, sprawdzę dzisiaj te bezpieczniki. Wczoraj wyłączyłem z prądu i sytuacja się powtórzyła :/. D... Wyświetl post |
Witam! Posiadam podany model pralki, chciałam użyć funkcji AddWash ale po zatrzymaniu pralki na przycisk start /pauza i naciśnięciu przycisku... Wyświetl post Przy wyrwaniu drzwiczek mógł uszkodzić się czujnik który nie uruchomi pralki jesli będzie zepsuty, l... Wyświetl post |
Witam Zakupiłem Piekarnik Samsung Chef Collection NQ50J9530BS w którym jest włączony tryb demo.Pytanie brzmi jak ten tryb wyłączyć? Z góry dziękuję... Wyświetl post @KilliFilli Witam Świetnie że udało się znaleźć rozwiązanie problemu i dzięki za opisanie kroków Wyświetl post |
Pytania nie będę powtarzał, jest w tytule tematu. Pewnie wielu powie, że dołączona do urządzenia lub do pobrania w formacie pdf ze strony... Wyświetl post |
Szanowni Użytkuję zamrażarkę Samsung RZ32M7125S9 już kilka lat i kolejny raz mam taki sam problem. Przypadkowe niedomknięcie drzwi,... Wyświetl post Cześć @Grzegorz87! Jeśli chciałbyś uzyskać oficjalne stanowisko producenta, najlepiej skontaktować s... Wyświetl post |
W modelu piekarnika NV7B4345VAK podczas przecierania miekka wilgotna sciereczka sciera się wierzchnia warstwa tylniej scianki p Wyświetl post |
Cześć Forumowicze,W dzisiejszym temacie opiszę Wam, jakie mogą być przyczyny pojawiania się komunikatu 5C w pralkach.W pierwszej kolejności wiele... Wyświetl post Cześć @mgdz! Sprawdź filtr odprowadzający wodę, deszczownice nad szufladą na detergenty, wąż odprowa... Wyświetl post |
Chciałam zapytać czy klimatyzator AR12TXFCAWKN ma funkcje oczyszczania powietrza i filtr tri-care? W aplikacji smart things mogę włączyć tą... Wyświetl post @Sylwia97 Tak, klimatyzator AR12TXFCAWKN jest wyposażony w system oczyszczania powietrza, który filt... Wyświetl post |
Cześć! Jeśli zastanawiasz się dlaczego lodówki (a szczególnie boki) robią się ciepłe, chociaż stworzone zostały do chłodzenia, w tym artykule... Wyświetl post |
Dzień dobry, Model pralko-suszarki: WD8NK52E0ZW/EO Chciałbym podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat firmy Samsung. Gwarancja na... Wyświetl post |