18-12-2020 12:22 PM — edytowano 18-12-2020 12:26 PM
Polecam omijać szerokim łukiem ten serwis. Od dłuższego czasu mam problem z kostkarką w lodówce. Sama się zamraża i zacina kostki lodu. Sprawę zgłosiłem do autoryzowanego serwisu mając nadzieję na profesjonalną naprawę. Mówiąc wprost zapłaciłem 200PLN za to że, technik przyjechał popatrzył na lodówkę, przeczytał mi z kartki to co zgłosiłem telefonicznie. Otworzył szufladę kostkarki i to tyle, nie było żadnej weryfikacji rozkręcania sprawdzania. Kilka dni później sporządzono kosztorys na wymianę wszystkiego co się da. Podkreślam żadna z części proponowanych przez serwis do wymiany nie została osobiście sprawdzona przez serwisanta pod kątem jej usterki. W rozmowie telefonicznej serwisant przyznał ze nie wie które elementy wymagają wymiany i woli „na zapas” wymienić wszystkie części. Czy tak powinien działać autoryzowany przez producenta serwis? Na reklamację tej usługi dostałem odpowiedź że wszystko zostało wykonane zgodnie z zaleceniami producenta, i jak mi nie pasuje to mogę nie naprawiać.
18-12-2020 02:36 PM
@Members_hxeCnaV Cześć,
Czy próbowałeś się w tej sprawie skontaktować z naszą infolinią? Nasi konsultanci mogą w tej sprawie poprosić serwis o ewentualne wyjaśnienia.
05-01-2024 11:46 AM