Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Autoryzowany serwis Samsunga Warszawa "Centrum Serwisowe eo Networks"

(Temat utworzony: 18-12-2020 12:22 PM)
2014 Wyświetlenia
Members_hxeCnaV
Student
Opcje

Polecam omijać szerokim łukiem ten serwis. Od dłuższego czasu mam problem z kostkarką w lodówce. Sama się zamraża i zacina kostki lodu. Sprawę zgłosiłem do autoryzowanego serwisu mając nadzieję na profesjonalną naprawę. Mówiąc wprost zapłaciłem  200PLN za to że, technik przyjechał popatrzył na lodówkę, przeczytał mi z kartki to co zgłosiłem telefonicznie. Otworzył szufladę kostkarki i to tyle, nie było żadnej weryfikacji rozkręcania sprawdzania. Kilka dni później sporządzono kosztorys na wymianę wszystkiego co się da. Podkreślam żadna z części proponowanych przez serwis do wymiany nie została osobiście sprawdzona przez serwisanta pod kątem jej usterki. W rozmowie telefonicznej serwisant przyznał ze nie wie które elementy wymagają wymiany i woli „na zapas” wymienić wszystkie części. Czy tak powinien działać autoryzowany przez producenta serwis? Na reklamację tej usługi dostałem odpowiedź że wszystko zostało wykonane zgodnie z zaleceniami producenta, i jak mi nie pasuje to mogę nie naprawiać.  

0 Like
2 Odpowiedzi
HubertK
Expert
Opcje

@Members_hxeCnaV Cześć,

Czy próbowałeś się w tej sprawie skontaktować z naszą infolinią? Nasi konsultanci mogą w tej sprawie poprosić serwis o ewentualne wyjaśnienia. 

DorotaW
First Poster
Opcje
Ja kontaktuję się z Państwa infolinią i od miesiąca otrzymuję te same informacje czyli albo że sprawa trafiła do serwisu albo mam ustawioną informację zwrotną, na którą niestety nigdy się nie doczekałam. Sprawa dotyczy wymiany zmywarki na gwarancji, która zgłoszona była 13 listopada 2023. Jestem bardzo zawiedziona działaniami firmy, która wydawałoby się powinna dbać o swój wizerunek. Niestety w moim pojęciu go straciła.
0 Like