Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wybór telefonu

(Temat utworzony: 27-01-2023 12:31 AM)
5133 Wyświetlenia
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
Witam, obecnie jestem w miarę szczęśliwym posiadaczem S21 Ultra i w lutym zmieniam telefon rozważam opcje między S23 Ultra, a IP 14 Pro Max i mam pytanie czy jest ktoś tutaj kto przeszedł z serii S na iPhone? Czy zmiana jest odczuwalna i czy było warto? Piszcie swoje opinie poniżej, chętnie poczytam 
Nie ukrywam, że w najbliższych latach nie mam zamiaru zmieniać telefonu także zależy mi na długim wsparciu, czego samsung niestety nie oferuje...

Patrząc na to, jak bardzo S23U zmienił się względem S21U to śmiać mi się chce, ale to taka moja opinia, kiedyś te zmiany były większe

304 Odpowiedzi
ELM0
Helping Hand
Opcje
S22 👍
wiesiekn
Apprentice
Opcje
Pytnie jak w tytule . Jaki jest numer seryjny z polskiej dystrybucji czysty nie brandowany na opakowaniu s24 ultra 1tb szary ? I czy warto kupić s24 ultra posiadając s23plus ?
SM-S928BZTPEUE (s24ultra 1tb szary) w medimarkt w opisie jest ten numer , kiedyś kupiłem w mediaexpert telefon i był z dystrybucji europejskiej pointalowany ***** z play nie działały niekture funkje np. wificalling .
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Sprzedawane w sklepach Media Expert, Media Markt telefony są zawsze z softem EUX( kiedyś XEO) Możemy oczywiście kupić modele powystawowe, ale też będą to telefony z oprogramowaniem EUX. Telefony brandowane kupimy tylko u operatora, bo on jest głównym dystrybutorem, lub z drugiej ręki. WiFi Calling jest usługą operatora.
wiesiekn
Apprentice
Opcje
Taka sytuacja była kilka lat temu gdy kupywałem s7 , musiałem ręcznie wgrać oprogramowanie przez odina . i wszystko nagle zaczeło działać .
0 Like
wiesiekn
Apprentice
Opcje
Jeśli jest tu ktoś kto kupił s24 ultra 1tb w mediaexpert , erortvagd lub mediamarkt niech się wypowie czy wszystko w porządku awaryjność wady tego modelu , wiem najlepiej zadzwonić do samsunga ale może ktoś wypowie się na ten temat. z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
0 Like
Selixo
Big Cheese
Opcje
Dystrybucja nie ma związku z wadami. Można trafić na wadliwą sztukę pod jakimś względem bez znaczenia gdzie została kupiona.
0 Like
mokrakaka
Apprentice
Opcje
Witam myslicie ze lepiej kupic samsung s23 ultra czy może poczekac do premiery i kupic samsung s25 plus🤔
0 Like
Maro392
Pathfinder
Opcje
Oneplus 12 lepiej kupić niż Samsunga
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Razem z S25+ wyjdzie S25U. Ja jednak poczekałbym, aż pojawi się seria S30.
Nomysz058PL
Voyager
Opcje
A nie lepiej któryś z serii s24? Seria S25 dopiero na początku roku...
0 Like