Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wybór telefonu

(Temat utworzony: 27-01-2023 12:31 AM)
5154 Wyświetlenia
_Użytkownik_
Helping Hand
Opcje
Witam, obecnie jestem w miarę szczęśliwym posiadaczem S21 Ultra i w lutym zmieniam telefon rozważam opcje między S23 Ultra, a IP 14 Pro Max i mam pytanie czy jest ktoś tutaj kto przeszedł z serii S na iPhone? Czy zmiana jest odczuwalna i czy było warto? Piszcie swoje opinie poniżej, chętnie poczytam 
Nie ukrywam, że w najbliższych latach nie mam zamiaru zmieniać telefonu także zależy mi na długim wsparciu, czego samsung niestety nie oferuje...

Patrząc na to, jak bardzo S23U zmienił się względem S21U to śmiać mi się chce, ale to taka moja opinia, kiedyś te zmiany były większe

304 Odpowiedzi
vinvolod
Navigator
Opcje
Spoko, tylko nawet zadbany bedzie mial skopaną baterie i brak aktualizacji
Kpopiarka
Pioneer
Opcje
Nie polecam go! Bym wybrała A55 albo S22 ultra lub zwykle S23
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W99  aktualizacja, która niedawno wyszła jest podobno ostatnią...

Nomysz058PL
Voyager
Opcje
Do dwóch 2000zl ja bym wybrał albo A54 albo A55, prędzej A55.
tlorb
Journeyman
Opcje
Przesiadłem się właśnie z N20u na S24u i w sumie szału nie ma ... obecnie N20u to za 1,2-1,5k można dostać więc swój zadbany przekazałem córce bo lepszy od jej A71 i na pewno jeszce posłuży z 3-4 lata bo bateria na gwarancji 2 lata temu wymieniona. Jeżeli faktycznie budżet w okolicach 2k to jednak nowsze z serii S polecał bym
0 Like
EDDIE2023
Pathfinder
Opcje
Witam. Wymieniłem S20+ na A55 5g i jest OK.
Mam aktualizacje i zabezpieczenia.
0 Like
mitpio
Voyager
Opcje
Jak masz note 10 w snapdragonie to zostań przy dziesiątce .
Mam na exynosie i nie polecam z tym prockiem .
0 Like
mitpio
Voyager
Opcje
I jeszcze jeden plus starszych modeli jak dla mnie to wejście na microSD czego nie mają nowsze modele a przy sporej ilości danych i potrzebie formatu niestety skutkuje to kopiowaniem ich na inne źródło danych .
0 Like
gqx
Pathfinder
Opcje
Zostać przy starym galaxy czy wziąć malucha zenfone 8, smokuś snapuś **bleep**, ale asus nie ma slotu sd, trybu oszczedzania energii, gorszy aparat przedni no i przede wszystkim jest mniejszy o prawie 17%🤔🤔🤔
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Zdecydowanie pozostałbym przy S20FE