Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wadliwy Kupon na 100zł od Samsung. Celowe działanie firmy?

(Temat utworzony: 16-12-2023 12:39 PM)
504 Wyświetlenia
Kurdowski
Explorer
Opcje
Hej. Dostałem za zakup S21 bon na 100zł, ważny do 2023. Kod promocyjny jest pod zdrapką. Wystarczy zdrapać farbę. Tylko jak??? Paznokciem nie da rady. Moneta też nie pomaga. Plastikowa łyżeczka też. A jak mocniej przyciskam to... farba razem z papierem schodzi...

Tego nie da się zdrapać!!! Celowe oszustwo Samsunga?
0 Like
13 Odpowiedzi
Kurdowski
Explorer
Opcje
Fotka20231216_122750_1000009139_1702726071.jpg
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje

Da się zdrapać tylko jakiejś słabej jakości jest ten kupon.

0 Like
cccccc1
Voyager
Opcje
A ten kupon gdzie dostałeś? Jakiś fejk? A to o celowym działaniu to o co chodzi? Samsung drukuje kilka wadliwych kart żeby przyoszczędzić trochę pln?
0 Like
TenTaki
Helping Hand
Opcje
Wadliwy/ niedo odczytania, bubel, tak jak napisał autor.
Jakiś problem ze zrozumieniem?
0 Like
Kurdowski
Explorer
Opcje
Operacja się udała. Pacjent umarł. Czekam na reakcję Samsunga. Wyślą nową zdrapkę, podeślą kod mailem, ale pewnie powiedzą jak zawsze - sorry Nigdy więcej SAMSUNGA...
0 Like
cccccc1
Voyager
Opcje
Problem ze zrozumieniem czego? Pytam skąd ma kupon, bo takie właśnie "wadliwe" mogą być podrobione. Jeśli faktycznie jest oryginalny i jest problem ze zdrapką to może być np wilgoć lub inne warunki przechowywania. A takie informacje są dla mnie istotne, bo mam takie rzeczy u siebie w firmie i chciałbym uniknąć takich problemów.
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Kupon od Samsunga po zakupie na ich stronie telefonu ja otrzymałem, i też jest problem, kupon leżał w pokoju 3 dni nim go zdrapalem więc jest coś z nimi nie tak, ja nie twierdzę że to celowe tylko niskiej jakości.
0 Like
jetka
Navigator
Opcje
Ja też miałem duży problem ze zdrapką, ta szara farba wogole nie chce schodzić, a jak już za mocno się dociśnie to odłazi razem z kodem. 😅 jakiś problem chyba w drukarni? 20231218_143453_1000018481_1702906496.jpg
0 Like
Kurdowski
Explorer
Opcje
Kupon przyszedł w paczce z telefonem ze sklepu Samsunga.
Skontaktowałem się mailowo z S. Mam zapewnienie iż odpowiedź nadejdzie max w 24h. Właśnie mija 60h i ..
cisza. BRAWO Samsung!!!
0 Like