Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon w przedsprzedaży w Orange

(Temat utworzony: 23-01-2025 09:51 AM)
36 Wyświetlenia
bezimienny
Pioneer
Opcje

image

image

image

image

image

Nie wiem czy ta siec jest tak The Bilna. I czy ja mam takiego pecha ale żeby tak robić ludzi? 

Jak wszyscy inni operatorzy Plus Play T-Mobile ma w przedsprzedaży S25 ultra 512gb w cenie wersji 256 to zapyziałe Orange znów ma wszystko inaczej.

Co o tym myślicie?
3 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@bezimienny, Kwoty rabatów w ofercie przedsprzedażowej u partnerów Samsung są ustalane przez nich indywidualnie. Widocznie Orange nie oferuje wersji 512GB w cenie wersji 256GB i stąd różnica w cenie.

bezimienny
Pioneer
Opcje
Wiem. Ale śmieszne jest to, że tylko ta jedyna siec nie ma tej oferty :smiling-face: Dlatego piszę to tutaj by ośmieszyć Orange. By ta sieć w końcu myślała:)
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Pomarańczowi mają wszystko drożej niż inni, nie tylko sprzęt również usługi. Wiem to z autopsji... po ośmiu latach abonowania u nich światłowodu dostałem na przedłużenie umowy cenę tak zaporową że po przejściu do innego operatora zapłacę za tą samą prędkość przez dwa lata tyle co u nich przez rok, a po tym 24 miesięcznym zobowiązaniu w dalszym przedłużeniu dalej będę miał 35% taniej niż byłoby to obecnie teraz.
Również ceny na abonamenty komórkowe są z kosmosu i jeszcze z limitami neta mobilnego, tak że...