Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S95B opinie

(Temat utworzony: 26-12-2022 10:20 AM)
411 Wyświetlenia
ART2912
Apprentice
Opcje
Cześć wszystkim.

Proszę o opinię posiadaczy S95B. Jestem na etapie zmiany TV i ten model jest jednym z poważniejszych kandydatów.

0 Like
9 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@ART2912  Może użytkownicy @semkam23  @mateusz1807  tego modelu coś napiszą?

Tak poza tym sporo jest też w Internecie opinii czy testów.

Pawelek83
Apprentice
Opcje
Tv jest super. Najlepszy w tej cenie. Ekstra matryca z quantum dot. Janość 1000 nitów jest niesamowita. Ekran ma wszystkie zalety OLED (czerń i kontrast) i LCD jasność ekranu. Dźwięk też jest bardzo dobry jak na głośniki tv nie wiem jak to zrobili ale basy są naprawdę mocne. Polecam
Krzysztof_Neumann
First Poster
Opcje
#PromocjaOLEDSamsung Moge w 100% polecic zakup tego znakomitego telewizora Samsung S95 Długo czekaliśmy na OLED od Samsung, lecz teraz wiemy, że warto było. Jest to mój kolejny produktu Samsung po lodowce, telefonie, pralce czy piekarniku. W moim przypadku jak zawsze przed zakupem sprzętu, musiałem zrobić rozeznanie. Porównywałem modele komkurencji, czytałem fora oglądałem porównywanie modeli na YT i wyszedł z tego jeden wniosek: Samsung z nowym modelem s95 to coś więcej niż "zwykły" OLED. Najnowsza technologie w produkcji TV widać w każdym detalu, zaczynając od najnowszej matrycy QD OLED, bardzo wydajnego procesora, poprzez nagłośnienie system 2.2.2 / 60 W Dolby Atmos oraz oprogramowanie, na wzornictwie i designie kończąc.
Kolory sa bardzo żywe, a ich barwa stanowi idealne odwzorowananie rzeczywistości, co nie jest spotykane u konkurencji, ponadto czerń jest bardzo głęboka przy zachowaniu najdrobniejszych szczegółów. Szczerze polecam zakup, na pewno spełni wszelkie pokładane w nim oczekiwania co do ogladania telewizji na co dzień, świetnie nadaje się również do gierTV. Samsung OLED S95B moim zdaniem zostawia konkrencje daleko w tyle.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Krzysztof_Neumannzapoznaj się z Regulaminem promocji, w której bierzesz udział, Społeczność Samsung nie jest odpowiednim miejscem do pozostawienia opinii promocyjnej: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/pl/regulaminy/Regulamin_CASHBACK_OLED_v16-01-20...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Jakub159
First Poster
Opcje
Mam ten tv już rok i jestem mega rozczarowany, matrycy lepiej nie dotykać, powłoka antyrefleksyjna dosłownie ściera się w oczach czy to użyje płynu czy delikatnie na sucho wycierając go z kurzu, powstają wtedy plamy które widać. System to jakaś porażka, ciągle się wiesza i aplikacje nie działają prawidłowo. Menu nie wiem kto projektował ale raczej nikt mądry, dużo rzeczy jest nieintuicyjnych i schowanych gdzieś głęboko w ustawieniach. Czerni ten tv nie ma, raczej to ciemny odcień szarości. Osobiście więcej bym nie kupił tego modelu.
0 Like
Grzegorz19821
First Poster
Opcje

Hej. Mam.podobne odczucia do Twoich, jeśli chodzi o użytkowanie tego TV.  Mam także problem z wpisywaniem fraz w aplikacji YouTube, bo wyszukiwanie głosowe przestało działać w pilocie a wybrać konkretnej litery nie można bo przeskakuje na literę bądź cyfrę obok. Myślałem że to wina pilota ale na pilocie wirtualnym w aplikacji Smart Things jest to samo. Infolinia nie widzi problemu a ja nie mam już pomysłu jak to rozwiązać. 

0 Like
Riddick1500
Pathfinder
Opcje

Posiadam ten TV od lutego 2023 i nie widzę problemów jak poprzednicy. Matryca antyrefleksyjna się mi wogóle nie starła - a  czasem myłem zwykłą wodą i do sucha. Czerń jest świetna, TV się nie wiesza - jedynie pilot potrafił się przywiesić - został wymieniony na nowy. Z aplikacjami nie mam żadnego problemu - czasem się przywiesi Philips hue - wystarczy wyłączyć i włączyć TV ponownie i jest git. Ogólnie świetny TV. Jedynym minusem z którym mogę się zgodzić, to to, że całe menu, jest mniej intuicyjne niż było w poprzedniej wersji Tizen'a.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grzegorz19821  napisał(a):

Mam także problem z wpisywaniem fraz w aplikacji YouTube, bo wyszukiwanie głosowe przestało działać

Jakiś czas temu zmienił się sposób wyszukiwania głosowego w aplikacji YouTube. Zerknij do ostatnich wypowiedzi w tym wątku. Być może wyszukiwanie działa tylko źle je wywołujesz.

Wyszukiwanie głosowe na YouTubie
https://eu.community.samsung.com/t5/telewizory/wyszukiwanie-g%C5%82osowe-na-youtubie/td-p/1155626/pa...

czoper1981
First Poster
Opcje
Tv przestał działać. Nie włącza się. Nie reaguje na pilota. 2 miesiące po gwarancji, porażka. Zrobiłem wszystkie kroki z instrukcji i nic, nie reaguje. Nie włącza się. Jutro dzwonie na helpdesk. ***** straszny
0 Like