Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung galaxy S22 Ultra kolor czerwony

(Temat utworzony: 19-05-2022 06:58 AM)
89 Wyświetlenia
DevAsA
Apprentice
Opcje
Witajcie. Jeśli planujecie za kupić ten model w kolorze czerwonym to dam wam ostrzerzenie. Na renderze wygląda jak pomarańczowy, który bym zaakceptował lecz w rzeczywistości kolor jest KORALOWY. Bardzo źle to wygląda jak ktoś jest facetem i główna garderoba persony to czarny. Chciałem dla odmiany inny lecz nie wypał. Musiałem pokrowcem ukryć.

Streszczenie: kolor czerwony to na żywo koralowy!
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@rdr000  ładnie wygląda 🙂

DevAsA
Apprentice
Opcje
No to mój znajomy jest ślepy xD
Szczerze szary nawet nawet :winking-face:
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@DevAsA, na żywo tego koloru nie widziałem, ale nawet na Twoim zdjęciu wygląda tak, że bym brał w ciemno! Nawet przy w 100% czarnej garderobie. Dla mnie faworyt, jeśli chodzi o kolory S22 Ultra. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
DevAsA
Apprentice
Opcje
Każdy ma inny gust. Jeśli Tobie pasuje to już mniej więcej wiesz jak wygląda i może Tobie pomogłem wybrać nowy model Samsunga :winking-face:
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@DevAsA, dokładnie, jak powiedział Letho z Gulety w dwójce Wiedźmina "de gustibus non est disputandum". Ciągle się zastanawiam nad tym modelem, odstrasza mnie nie kolor, a gabaryt. Obecnie jestem fanem malutkich smartfonów. 🙃

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
DevAsA
Apprentice
Opcje
Mam małe dłonie (małe/średnie jak na faceta) i nie przeszkadza. Jest szerszy od note 9 od s20+ ale jeśli miałbym cofnąć do do małych rozmiarów to chyba idealnym na moje dłonie było by S2 :winking-face: on idealnie leżał (chodzi o pewnych solidny chwyt który nie ma opcji wypadnięcia)
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@DevAsA, mi chodzi o takie skrajności, jak modele pokroju S10e, Zenfone 8 czy iPhone mini. Chociaż palce mam długie, więc każdy smartfon leży dobrze. Po prostu taki bzik. :smiling-face:

Witaj na Forum Samsung!

0 Like
zibi50
Student
Opcje
U mnie miał być niebieski a jest beżowy. Może w Korei są inne kolory, albo daltoniści ci Koreańczycy !!!
0 Like
Bo___
Pathfinder
Opcje
Zawsze kupuję czarny. Czarny jest czarny.
0 Like
DevAsA
Apprentice
Opcje
Normalnie ja też. Chciałem zrobić wyjątek
0 Like