Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Freestyle

(Temat utworzony: 13-12-2022 01:42 AM)
242 Wyświetlenia
ligaro
Pathfinder
Opcje
Witam.  Przymierzam się do kupna tego projektora i chętnie wysłucham opini posiadaczy tej skrzynki. Jakie są plusy i minusy sprzętu i czy warto po prostu go kupić. Z licznych recenzji znalezionych na necie powiela się temat z automatycznym ustawianiem ostrości i problemów jakie przy tym występują... Ktoś coś? 😋
Pozdrawiam 
0 Like
5 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@ligaro  Witam

Zapraszam na stronę produktu, gdzie można również zapoznać się z opiniami użytkowników:

https://www.samsung.com/pl/projectors/the-freestyle/the-freestyle-sp-lsp3blaxxh/ 

Pozdrawiam :smiling-face:

0 Like
Wodi1
Voyager
Opcje
Na stronie produktu z reguły opinie nie są rzetelne. Raczej wszyscy to wiedzą. A tu to inna bajka. Z chęcią też poczytam od użytkowników o tym produkcie
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Jeśli na serio chcesz pójść w projektor, a nie tylko dla lansu, to proponuję Ci najpierw poczytać, zapoznać się z typami projektorów, warunkami, jakie trzeba stworzyć, żeby w miarę miało to sens, z ekranami i ich rodzajami (nie, ściana się nie nadaje). Zastanowić się, co będzie źródłem obrazu itd, itd. Jeśli chcesz kupić, żeby opowiadać, że masz projektor, to ten jest za drogi.
ligaro
Pathfinder
Opcje
Heh, nie. Przedłużenie umowy. Telefon mi nie potrzebny. Mam trzy sztuki flagowców różnych firm i chcą mnie skusić projektorem. Na firme wychodzi tanio. I tak się zastanawiam... Głównie vod chce odtwarzać. Mieszkanko małe i ściana taka jakby powiedzieć po "ajfonowskiemu", jasna szarość 😄
Ale generalnie jestem maniakiem seriali także nie będzie to okazjonalne oglądanie.
No i w sumie do pojutrze musze się zastanowić czy odebrać paczke od kuriera czy nie....
0 Like
ligaro
Pathfinder
Opcje
Wiem o tym doskonale. Tłumaczyłem sobie zachodnie recenzje na YouTube i wychodzi mi pół na pół, z tego was pytam
0 Like