Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Buds 3 pro Wady i Zalety

(Temat utworzony: 05-09-2024 03:06 PM)
1536 Wyświetlenia
xpromar
Voyager
Opcje

Witam. Zamierzam zakupić słuchawki douszne. Zastanawiam się nad samsungiem Buds 3pro, ale chciałbym zaciągnąć trochę informacji od normalnych użytkowników, a nie tylko recenzentów. 

Czy możecie mi powiedzieć jakie mają zalety i jakie wady. No i ten kolor waham się bo oba kolory mi się podobają. A Wy jaki kolor wybraliście?

Slawek23
Troubleshooter
Opcje
w słuchawkach funkcja ANC jest delikatnie mówiąc niedopracowana, ale to może naprawić aktualizacja ze strony Samsunga, miejmy nadzieję że w najbliższym czasie, poza tym słuchawki całkiem spoko (przesiadłem się z Bads2 Pro na trójki Pro i pod względem jakości dźwięku to wielki postęp).
Kolego na forum jest dużo wątków i postów na ich temat, poszukaj i poczytaj...
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
co do gumek to nie wymieniali na trwalsze, dostałem nowe po uszkodzeniu tych pierwszych i niestety takie same, na forum jest też kilka wpisów już po akcji "wymiany" niektórym gumki zostawały w palcach w całości ale bez plastikowego pierścienia który zostawał w słuchawkach przy próbie wymiany... taka to trwałość.
0 Like
xpromar
Voyager
Opcje
Wpisuję temat buds 3pro ale wyskakują mi tylko zwroty i tematy związane z zakupem.
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
kolego w tej zakładce "Społeczność" po lewej stronie u góry są trzy poziome kreski, klikasz w nie i z rozwijanego menu wybierasz "Akcesoria", następnie u góry z akcesoriów wybierasz "Słuchawki" i masz dostęp do wszystkich wątków na temat.
0 Like
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Szare, rewelacyjne, lepsze od huawei, Apple itp najlepsze jakie miałem, zdecydowanienwarto buds 3 pro
xpromar
Voyager
Opcje
Zamówiłem ale niestety nie ma żadnego statusu co się z tym zamówieniem dzieje.
0 Like
AdamW
Expert
Opcje

Nie masz nigdzie w zamówieniach informacji, albo na e-mailu?

Jak masz numer zamówienia, możesz napisać na czacie do obsługi sklepu internetowego.

https://www.samsung.com/pl/support/contact/

0 Like
xpromar
Voyager
Opcje
Numer zamówinia mam i tyle od wczoraj tylko tyle dostałem.
0 Like
AdamW
Expert
Opcje
0 Like
xpromar
Voyager
Opcje
Tu nie sprawdzę bo na innych zasadach zamawiałem w samsungu, ale dzięki za pomoc.
0 Like