Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S21 FE + Watch4 czy czekac na premiere S23

(Temat utworzony: 13-10-2022 08:53 PM)
1046 Wyświetlenia
Krzysieq01
Journeyman
Opcje

Cześć!

Poważnie rozmyślam nad zakupem telefonu w aktualnej promocji. Chodzi dokładnie o S21 FE. którego koszt wynosi 3000zł oraz Watch 4 w zestawie za darmo. Mój aktualny telefon, przełomowa S8 niestety jest już wysłużona, dlatego musze przesiąść się na cos nowego. Wiem, że za niedługo będzie premiera S23 i nie ukrywam, ze początkowo na niego chciałem poczekać. Przez ostatnie lata w przedsprzedaży S22 czy S21 wychodziły w jakiś promocjach, dotychczas to były głownie słuchawki. Liczyć na powtórzenie paternu i oczekiwać jakiejś promocji w przedsprzedaży na S23 czy kupować już teraz S21 FE. Dodam, ze posiadam Samsung Buds Pro, wiec każda promocja ze słuchawkami mnie nie interesuje.

Podsumowując, co robić?
Czekać na S23, liczyć na to, ze będzie jakaś promocja z smartwatchem i że będzie po prostu zauważalna różnica pomiędzy S21 FE (zakładam, ze S23 będzie kosztowała 4000zł w premierę)

Czy może kupić już teraz S21 FE za 3000zł dostać do niego Watch 4 i nie przejmować się premiera nowego S23?

miroON
Big Cheese
Opcje
byłem napalony na S23 słowo,,byłem" jest tu jak najbardziej na miejscu..z wcześniejszych przecieków wszystko z serii S23 mialo wyjsc z S8G2 według słów przedstawicieli Qualcomma..ostatnio jednak wiele słyszy się ze nowe flagowce na Europę ponownie otrzymają Exynosa 2300 ..chyba jednak pozostanę przy mojej S10 bo jest taka kolejnosc że co 2 noowosc to flagowiec wiec moze dopiero S24 bd tym na co czekamy z utęsknieniem

https://komorkomat.pl/samsung-galaxy-s23-exynos/
0 Like
proktor37
Voyager
Opcje
Zdecydowanie już seria S22 jest inna półka, co do S23 trudno orzekać przed premierą. Zawsze jest pytanie podstawowe, do czego ma służyć słuchawka?
0 Like
Krzysieq01
Journeyman
Opcje

Sprawy codziennego użytku, internet, socialmedia nic specjalnego. Chce po prostu, żeby telefon posłużył mi przez kolejne 3/4 lata, stad decyzja o najnowszym flagowcu. 

0 Like
IDeeJay
Explorer
Opcje
Nie wspomniałem jeszcze o zasięgu który jest tragiczny, w leciwym p30 pro wchodząc do galerii handlowej w moim mieście mam full lte a w s21 FE bardzo słaby zasięg i internet w trybie EDGE a są w tej samej sieci komórkowej
0 Like
IDeeJay
Explorer
Opcje
A co Ci exynos przeszkadza? Ja mam snapa 888 w s21 FE i jest tragiczny, co z tego że jest wydajny jak na tylnej klapce można usmażyć jajecznicę a baterie zjada tak że procenty w oczach znikają
0 Like
Ziolo
Pathfinder
Opcje
Witam Was Panowie tak czytam i powiem ze tez korzystam z s21 Fe 5g i jest naprawde rewelacyjnie nie mam jakiegos przypadku patelni telefon chodz naprawde szybko trzeba jeszcze wspomniec ze to flagowiec ktory wyszedl w tym roku Samsung tutaj ustanowil dla tych modeli z tego roku 5 letnie wsparcie a co do cyferek bo tez mozna o nich wspomniec to po 7 miesiacach użytkowania wydajnosc nie spada pozdrawiam Screenshot_20220715-093723_AnTuTu Benchmark.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Ziolo, a jaką masz wersję, na 6 GB czy 8 GB RAM?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Kappi242
First Poster
Opcje
Hej, mam pytanie, czy opłaca kupować się Samsung S21 FE? Podoba mi się on pod wieloma względami (bateria, wydajność, procesor etc.) Ma ktoś ten telefon albo zna kogoś, kto ma ten telefon i mógłby mi powiedzieć czy się opłaca?
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Ja nie mam, ale chciałbym poruszyć ważną kwestię. Smartfon ma już 2 lata, czyli mamy już o 2 lata mniejsze wsparcie od producenta. Ja bym rozważył jednak zakup albo czegoś z serii A50...albo dopłacić do S22/23
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Ja osobiście szedłbym w nowszy model😉