Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Potwierdzenie zakupu ze sklepu samsung.com

(Temat utworzony: 08-09-2022 04:05 PM)
2533 Wyświetlenia
VooDoo86
Pioneer
Opcje
Witam, czy w przesyłce ze sklepu samsung.com powinien znajdować się dokument potwierdzający zakupu, a tym samy potwierdzenie, że produkt jest na gwarancji? Przedwczoraj otrzymałem zegarek Samsung Galaxy Watch5 Pro wraz z gratisowym paskiem i słuchawkami Galaxy Buds2 ale niestety brak jakiegokolwiek dokumentu potwierdzającego zakup. Czy powinien się znajdować w przesyłce, a może skądś go trzeba pobrać? Z góry dzięki za podpowiedź w tej sprawie.
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
VooDoo86
Pioneer
Opcje
Jest, nie wiedzieć czemu była w SPAMIE

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

12 Odpowiedzi
patyczak
Black Belt 
Opcje
Na maila powinieneś otrzymać dowód zakupu czyli fakturę VAT lub pobrać ją ze swojego konta.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@patyczak @VooDoo86  dokładnie tak :smiling-face:

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@VooDoo86, Fakturę możesz też pobrać ze strony Samsung w zakładce Moje zamówienia

https://shop.samsung.com/pl/mypage/orders

podsum.png

Powinna się tam pojawić po zmianie statusu zamówienia na Przesyłka dostarczona.

VooDoo86
Pioneer
Opcje
Na moim koncie nic nie widzę, w której zakładce może się znajdować? A na e-mailu pusto.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@VooDoo86, W takim razie odczekaj kilka dni lub skontaktuj się z obsługą sklepu korzystając z formularza dostępnego na poniższej stronie

https://www.samsung.com/pl/contact-us/

VooDoo86
Pioneer
Opcje
U mnie czegoś takiego w ogóle nie ma... A jak klikam w "Zobacz szczegoly", to się zwija i widać tylko datę zamówienia , numer zamowienia i ilość punktowScreenshot_20220908-163057_Samsung Internet_23030_1662647623.jpg
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@VooDoo86, Na forum nic więcej nie poradzimy poza tym, co zostało już napisane.

SM07
Pioneer
Opcje
Powinieneś sprawdzić na mailu czy dostałeś od samsunga wiadomość gdzie na dole będzie do pobrania fakturaScreenshot_20220909_084816_7255_1662706096.jpg
Rozwiązanie
VooDoo86
Pioneer
Opcje
Jest, nie wiedzieć czemu była w SPAMIE