Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieuczciwe praktyki samsung.pl

(Temat utworzony: 29-01-2025 06:04 PM)
374 Wyświetlenia
pg12345
Explorer
Opcje
Uwaga ! Proszę szerokim łukiem omijać sklep samsung.pl, który to nierealizuje zamówień bez podawania jakichkolwiek powodów. Regulamin tego sklepu to nic nie znacząca publikacja do ktorej nikt po stronie sklepu nie odnosi się poważnie. Pkt 4.4 o 14 dniowym okresie na dostawę nic nie znaczy. Po tym terminie umowa jest ciągnięta w nieskończoność bo już "wszyscy pracują nad pana zamówieniem" i od 20 dni nic nie wypracowali. Po niewywiązaniu się z umowy jaką jest zamówienie umowa powinna być automatycznie rozwiązana a wpłacone środki zwrócone ale nie w tym sklepie - tutaj można dalej oszukiwać klientów. Kontakt z tym sklepem to farsa - odbijecie się od muru 1 linii wsparcia która nic nie wie i nic nie może, a problem jest zawsze waszym problemem bo sklep nie przewiduje ze coś pójdzie nie tak. Brawo za takie podejście do klienta!!!! Pycha kroczy przed upadkiem.
11 Odpowiedzi
cccccc1
Voyager
Opcje
Ja kupiłem zmywarkę 12.12.2024 i dalej zmywam ręcznie. Dla Samsunga jak już zapłaciłeś to możesz spadać.
0 Like
pg12345
Explorer
Opcje
Potwierdzam, ja niestety popełniłem błąd kupując u nich s24 ultra...
0 Like
cccccc1
Voyager
Opcje
Nie czekaj, pisz odstąpienie od umowy, bo skończysz jak ja z ręką w nocniku.
0 Like
pg12345
Explorer
Opcje
Jutro anuluje ale wystawiłem post aby przestrzec przynajmniej paru ludzi którzy trafiliby na problemy z realizacją zamówienia i oszczędzić im nerwów.
0 Like
BartekBartek
Explorer
Opcje
Jak tak miałem z odkurzaczem. Od tak anulowali mi zamówienie bez podania przyczyny
0 Like
pg12345
Explorer
Opcje
Takie właśnie podejście do klienta, szkoda słów.
0 Like
pg12345
Explorer
Opcje
Do tego jeszcze skończeni kłamcy. Po anulowaniu przeze mnie zamówienia przesyłają mi maila: "Dzień dobry,Z uwagi na brak odbioru Produktów w wyznaczonym terminie, jesteśmy zmuszeni odstąpić od umowy ich sprzedaży zgodnie z Regulaminem internetowego Sklepu Samsung" jakbyście mi wysłali to bym je odebrał. Jakaś alternatywna rzeczywistość istnieje w tym żenującym sklepie. Zastanówcie się wszyscy dwa razy zanim coś tu zamówicie.
0 Like
adrgaw
Student
Opcje

To widzę, że nie tylko ja mam taki problem. Zamówiłem sprzęt w złym rozmiarze, moja wina, chciałem odesłać i od ponad dwóch tygodni słyszę, że rozpatrują mój wniosek o zwrot. Zero konkretów, zero odpowiedzialności. Różne kiepskie usługi w życiu już widziałem, ale to jest żart i oszukiwanie klienta. I tylko wiecznie słyszę, ktoś nad tym pracuje. Ciekawe czy tego do UOKiK nie warto zgłosić. 

0 Like
pg12345
Explorer
Opcje
No niestety ten sklep to jakiś żart. Od 20 dni codziennie próbowałem rozwiązać za nich problem ale szczebel decyzyjny to niekompetentne bachory które nie umieją sklecić zdania w ramach odpowiedzi. Oczywiście zasłaniają się biednymi ludźmi z callcenter, którym niekiedy jest wstyd że takie rzeczy się dzieją w tym sklepie.
0 Like