Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy warto wymienic s23 ultra na s25 ultra ?

(Temat utworzony: 03-02-2025 02:44 PM)
660 Wyświetlenia
Lamka
Student
Opcje
Jak w tytule czy warto wymienic s 23 ultra na s25 ultra bo zastanawiam sie i mam mieszane zdanie ?
11 Odpowiedzi
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Warto. Nie warto. Warto. Nie warto. Warto. Nie warto..., ca. : 4 - 5 tys. (zależnie od wersji pamięci i biorąc pod uwagę wartość odkupu) za inny kształt ramki, rysik bez BT i jeden poprawiony obiektyw? Wszystkie funkcje programowe (AI) przyjdą lada dzień z aktualizacją softu. Warto?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Davvid1985
Voyager
Opcje
nie warto zaczekaj
0 Like
Eminem_
Pioneer
Opcje
Jeśli chcesz kupić, ze względu na wygląd i masz kasę - bierz.
Odgrzewany kotlet (podobnie jak iPhone). Sam zastanawiałem się nad wymianą S23U na S25U, ale odpuściłem (co innego, gdybym nie miał co robić z kasą)
Samsung i Apple doszli chyba do punktu, w którym ich telefony mają wszystko i nie ma pomysłu na rewolucję (jedynie nowa generacja baterii)
danielb_88
Voyager
Opcje
Znawcy tematu jednogłośnie twierdzą, że to bez sensu 😉
Pooglądaj filmiki, naprawdę nie ma tu żadnych rewolucyjnych zmian
0 Like
Bloodhound-PL
Voyager
Opcje
Na tak postawione pytanie nie da się prosto odpowiedzieć. Wszystko zależy jak korzystasz z telefonu i które funkcje są dla Ciebie najbardziej istotne.
S25U ma większy potencjał do korzystania z rozwiązań SI. Zrobi je szybciej i znacznie rzadziej będzie się posiłkował przetwarzaniem danych w chmurze (poza szybkością, lokalne przetwarzanie będzie też bezpieczniejsze). Będzie też w stanie obsłużyć bardziej rozbudowane funkcjonalności wdrażane w przyszłości, których starsze modele nie otrzymają.
Teoretycznie S25U lepiej nadaje się do zadań produktywnych, ale tu fu**up, bo brak obsługi BT w rysiku trochę się gryzie z niektórymi produktywnymi zastosowaniami. Ale to już dość indywidualna kwestia.
Upraszczając, dla 90% użytkowników zmiana S23U na S25U nie ma racjonalnego uzasadnienia i sprowadza się raczej do nabycia nowego gadżetu.
Dla mnie istotną różnicę między tymi modelami stanowi przede wszystkim ekran - całkowicie płaski + genialny antyrefleks, ale to już znajdziesz także w S24U.
Jak widzisz każdy inaczej odpowie na takie pytanie, więc sam sobie zrób listę za i przeciw. To Ty wiesz jak z telefonu korzystasz i czego oczekujesz po nowym modelu i ile jesteś w stanie za to dopłacić.
0 Like
Grzegorx
Voyager
Opcje
Dokladnie,zgodzę się z tobą. Sam jestem posiadaczem S23U i na najbliższe lata aktializacjinjie będę zmieniał na nowy. Poczekamy co producent zrobi za kilka lat. Na obecną chwilę telefon rakieta.
0 Like
DoMeL1
Journeyman
Opcje

Mieści się ten telefon w kieszeni spodni ? 

bo zastanawiam się miedzy s24 ultra czy s25 ultra który ma zaokrągrone rogi przez co wydaje sie mniejszy odrobine.

0 Like
Pelke
Voyager
Opcje
Ja mam S23 ultra i nie mam zamiaru zmieniać jeszcze bardzo długo. Na pewno S25 jest świetnym sprzętem ale osobiście nie widzę sensu wymiany.
0 Like