Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Który smartwach wybrać?,

(Temat utworzony: 24-12-2024 08:54 AM)
488 Wyświetlenia
sekacz3
Navigator
Opcje
Hejka,posiadam od jakiś 3 lat watch 4 classic i zaczęłam zastanawiać sie nad zmianą. W kalendarzu jest kod promocyjny na 5 pro,bateria **bleep** w sumie. Jednak pomyślałam,ze zapytam czy wy polecacie jakiś konkretny i dlaczego 😁
43 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Hej, jeśli zależy Ci na klasycznym wyglądzie, to tylko Watch 6 Classic. Watch 5 to tylko generacja w przód względem 4. 6 to już dwie generacje. Jak zależy Ci na tylko na funkcjach to weź 7. Wskazówka przy wyborze jakiegokolwiek Watcha: Weź większy rozmiar, dla lepszej baterii.
sekacz3
Navigator
Opcje
7 różni sie znacząco funkcjami od 4? Czy to są zupełnie nowe funkcje czy ulepszone te które juz były?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Watch 7 ma nowe czujnik, ale nie można ładować Go na pleckach telefonu. Watch 7 ma więcej pamięci i Ramu, szafirowe szkło, Bluetooth 5.3 (5.0 Watch 4), szybsze ładowanie 10W. Dodatkowo Watch 7 dostanie więcej aktualizacji i ma dłuższe wsparcie.
sekacz3
Navigator
Opcje
A watch fe? Mocno gorszy ?
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Watch FE to Watch 4 w nowej obudowie.
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, myślę, że warto wybierać coś od Watch 6 Classic w górę ze względu na wsparcie aktualizacjami. Funkcjonalnie zegarki od Watch 5 Pro do teraz stoją bardzo podobnie.
Grzegorx
Voyager
Opcje
Garmin Fenix 8❤
0 Like
Milena2025
Journeyman
Opcje
Posiadam od dawna Galaxy watch 4 i jestem bardzo zadowolona, tak więc z czystym sumieniem polecam. Jedyny minus to, ze bateria trzyma niestety tylko jeden dzień
0 Like
sekacz3
Navigator
Opcje
Ja mam 4 classic,właśnie chce sie przesiąść na 7
0 Like