Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Który smartwach wybrać?,

(Temat utworzony: 24-12-2024 08:54 AM)
397 Wyświetlenia
sekacz3
Navigator
Opcje
Hejka,posiadam od jakiś 3 lat watch 4 classic i zaczęłam zastanawiać sie nad zmianą. W kalendarzu jest kod promocyjny na 5 pro,bateria **bleep** w sumie. Jednak pomyślałam,ze zapytam czy wy polecacie jakiś konkretny i dlaczego 😁
alunia1810
Pioneer
Opcje
Czy watch 4 za 800zl wciąż jest wart swojej ceny?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@alunia1810  za nowy?

0 Like
alunia1810
Pioneer
Opcje
Tak
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@alunia1810  myślę że tak jeżeli po tyle jest w sklepach. Najlepiej sobie wziąć i porównać ceny w tych popularnych sklepach.

Bolo1985
Pioneer
Opcje
Hej korzystałem dość długo z galaxy 4 classic bardzo dobry smartwatch minusem było to że przy moim użytkowaniu wytrzymywał dzień oczywiście wersja z LTE.
0 Like
sekacz3
Navigator
Opcje
4 classic świetny zegarek,nie dawno skończyłam z nim przygodę po 3 latach uzytkowania i obecnie wystawiłam używkę na vinted. Wersja lte różni się tym ze nie musisz być połączona z telefonem zeby dzwonić tylko wtedy musisz posiadać kartę esim. W przypadku sieci Play (mówię o tej bo w tej jestem i wiem) masz multi esim za 9 zł miesięcznie i wtedy masz tą kartę i na telefonie i na zegarku(jeden numer) nie mniej jeżeli nosisz telefon przy sobie przez większość czasu to nie musisz kupować wersji lte bo jeżeli zegarek jest połączony z telefonem to korzysta z internetu telefonu. Działanie na esim na zegarku dość mocno drenuje baterie. Polecam wybierać większe modele watcha (44mm) bo mają wieksza baterie niż mniejsze (40mm) popatrz sobie jeszcze na serwisach właśnie typu vinted,często mozna dostać nowsze modele,zapakowane za podobne pieniądze,nie dawno sama kupiłam sobie w7 44mm za nie całe 1000 zł zaplombowany,oryginalny.
0 Like
rkon81
Journeyman
Opcje
Czy ktoś może polecić jakieś zegarek wyposażony w NFC i GPS mam galaxy s3 frontier ale nie paruje z telefonem za stary model. Coś godnego uwagi 👍
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Prosze wybrać sobie cos z serii Watch 4,5,6,7 czy tez Ultra. Osobiście posiadam Watch 4 i Watch 6 Classic z których jestem bardzo zadowolony.
rkon81
Journeyman
Opcje
Szkoda że w Watch 6 bateria jest słaba
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Osobiście polecam Modele Galaxy Watch 4 44mm BT, Watch 6 Classic 47 LTE. Godny uwagi jest jeszcze model 5 Pro.