Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kolejność wysyłek przedpremierowych

(Temat utworzony: 29-01-2024 08:29 PM)
120 Wyświetlenia
Ts1nd
Journeyman
Opcje
Oczekiwana dostawa na stronie samsung waha się od 24.01 do 05.02. Dlaczego taki duży przedział? Co decyduje czy dana paczka będzie wysłana 24 stycznia? Kolejność ma znaczenie? Zależy mi żeby paczka przyszła przed 27 stycznia bo wtedy wyjezdzam... 
739 Odpowiedzi
decysław
Explorer
Opcje
No teraz widzę że trzeba bo na alleg.. kupić tam sprzedaje też samsung a telefon w 2 dni. Nie wiem o co chodzi. W ogóle pisanie że tel może być w kwietniu to kpina nie powinni wystawiać towaru którego nie ma na stanie pula poszła nie ma nowa będzie od kwietnia tel staje się elitarny a tak to jest nie smak. Jak ps5 było sprzedawane to nie można było kupić jak nie było sprzętu na stanie
Highlanderus
Journeyman
Opcje
Mój zamówiony 18.01 i przyjechal 26go (zielony)
0 Like
Highlanderus
Journeyman
Opcje
Za to pociesze was że od momentu ukazania się formularza by dostać słuchawki już ich nie było dostępnych i obecnie daja budsy fe
0 Like
decysław
Explorer
Opcje
Pierwszy raz coś takiego widzę niby poważna firma telefon sztandarowy a łatwiej kupić xiaomi ba iphone
Tendi
Pathfinder
Opcje
Jak widać jesteś szczęściarzem. Choć pewnie takich jest wielu tylko że mają już swoje s24 to nie wchodzą na fora by chwalić się swoim szczęściem.
0 Like
Athril
Pioneer
Opcje
Jeszcze bezczelnie chwała się, jaką to rekordowa ilość sprzedaży....
0 Like
szkrab
Apprentice
Opcje
Witam, czy ktoś nadal czeka na wysyłkę S24 z zamówienia z 19 stycznia? 
MarioHha
Pioneer
Opcje
Sprzedali coś czego nie mają oszuści
0 Like
szuwar1978
Voyager
Opcje
Ja też nie będę dłużej czekał... jak w czwartek najpóźniej nie wyjedzie niech sobie ten tel wsadzą....
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @MarioHha 
Informuję, że żadne komentarze nie są usuwane, jeśli nie naruszają Regulaminu i Zasad Społeczności, a jedynie są scalane z innymi tematami, dotyczące tego samego problemu, aby nie robić bałaganu na forum.