Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy warto zamienić s21ultra na s 22 ultra ?

(Temat utworzony: 10-07-2022 04:13 PM)
2624 Wyświetlenia
TomekPWR
Pioneer
Opcje
Witam, używam s21 ultra + rysik. Chciałem zamienić na fold 4. Niestety ostatnie info potwierdzają, że nie będzie w nim miejsca na rysik w obudowie. Na tą chwilę s21 i etui na rysik jest do przeżycia. W s21 trochę wkurza mnie przycinanie. Czytam, że s 22 też ma swoje za uszami. Jest ktoś kto zamienił na s21 na s22? Warto zamienić czy lepiej czekać na s23? Fotografem nie jestem.
17 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, S21 Ultra i S22 Ultra to bardzo podobne urządzenia.
Jeśli Panu zależy na designie z serii Note i funkcjonalności S Pen to jak najbardziej.
patyczak
Black Belt 
Opcje
S22 Ultra już jest. S23 ma dopiero być, więc trudno cokolwiek powiedzieć, czy warto czekać. Nie ma telefonów idealnych, choć duża część ludzi żyje nadzieją, że następny model, to będzie ho ho ho! Tylko, że tak jest co roku 😃 Na początku marca zmieniłem S21 Ultra na S22 Ultra i nie żałuję. W międzyczasie wpadł mi w ręce Oppo Find X5 Pro, bo... No właśnie, myślałem, że to będzie TO! Nie było i długo nie będzie. Wróciłem do S22 Ultra i jestem happy 😎😃
TomekPWR
Pioneer
Opcje
W działaniu są zauważalne różnice na plus dla s22? Używam tel jako kompa biurowego. Tzn poczta, pdf itp
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
Na pewno rzadziej lub niezauważalnie się przycina. Przynajmniej u mnie tak jest. Sporo plików, dokumentów pobieram na telefon i drukuję. Bez problemu połączył się z 6 letnią drukarką. Mniej się grzeje, ale to subiektywne odczucie. Rysik w telefonie, więc można zafundować sobie eleganckie etui, bo nikt mi nie powie, że wygląd nie ma znaczenia 😉 Wizualnie jest również na plus. Wiem, że trudno uznać to za argument, ale nie zamierzam zmienić go w przyszłym roku na nowszy model. Po prostu mi pasuje 👍😉
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
s21 super hiper duper telefon od samsunga przycina? ile kosztowało to badziewie? ja bym to zwrócił i zmienił markę
0 Like
TomekPWR
Pioneer
Opcje
Kupiłem jabłko 13 ponieważ pro akurat nie było. To dopiero jest kaszana. Wyświetlacz jakiś bez kolorów, przy przewijaniu brak płynności. Obsługa tel zakręcona. Jakość dźwięku przy połączeniu okropna. Poszedł do serwisu tam stwierdzili, że jest ok. Po serwisie 0 zmian. Dałem go córce... Za bardzo Samsung mi odpowiada w obsłudze, żebym zmieniał na jakiegoś chinola.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
no jabłko to jest faktycznie dramat, jeden z gorszych telefonów, chyba tylko s22 jest gorsze ale nadrabiają marketingiem i ludzie kupujo
0 Like
Bo___
Pathfinder
Opcje
Nie
0 Like
gesto
Navigator
Opcje
Witam. Jestem posiadaczem samsunga s21 ultra od roku czasu już i pytanie mam czy przesiadać się na s22 ultra ? Telefon służy mi tylko do zdjęć 
0 Like