Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wymiana Folii na wewnętrznym ekranie Z Fold2 5G

(Temat utworzony: 05-05-2021 09:51 PM)
6278 Wyświetlenia
BartoszM
Explorer
Opcje
Hej 😀

Wielu z Was pisało już, że Samsung nie wymienia tej folii (ekran wewnętrzny) ale czy może ktoś to już robił?

Sam lub w nieautoryzowanym serwisie?

0 Like
BartoszM
Explorer
Opcje
U mnie to ***** straszny był bo nie widziałem swojej wiadomości więc nie wiedziałem, czy się dodała czy nie - bardzo słabo to działa ogólnie.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@BartoszM, nie dodała się, bo automatycznie trafiła do spamu ze względu na link, ale sytuacja jest już opanowana. :smiling-face:

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Davidofx
Pathfinder
Opcje

Jak wygląda sytuacja z folią na wew. wyświetlaczu? Bo odkleja mi się od dołu ekranu na samym zgięciu ekranu . Telefon jest na gwarancji ma rok czasu . To podlega gwarancji? 

0 Like
BartoszM
Explorer
Opcje
Zgodnie z warunkami gwarancji nie. Na folie jest 6 miesięcy jeśli dobrze pamiętam. Możesz zawsze isc w kierunku rękojmi. Jeśli się odkleja to nie idziesz w zużycie a wadliwą folię lub samą jej aplikację.
Davidofx
Pathfinder
Opcje
A jak ja odkleje i będę używał bez niej to ekranowi coś grozi ?
0 Like
BartoszM
Explorer
Opcje
Teoretycznie jest delikatny. Ja nie próbowałem więc nie powiem.
0 Like
Davidofx
Pathfinder
Opcje
Szkoda że tak drogi telefon ma tak słabe warunki gwarancji, już chyba nie kupię Samsunga skoro takie mają podejście . A ten pójdzie na allegro i kupię coś konkurencji . Chyba Apple iPhone 14. Przynajmniej nie będzie foli tylko szkło .
0 Like
BartoszM
Explorer
Opcje
6 miesięcy na folie to raczej dość uczciwy termin. iPhone to będzie jak skok do epoki kamienia łupanego. Wiem, czekając na Folda3 używałem Flipa3 jako główne urządzenie i myślałem, że zgłupieję...
0 Like
Davidofx
Pathfinder
Opcje
Uczciwie to powinno nie być folii lub być tak zrobione ze wymiana powinna być jak się sypnie w telefonie za 8tys. A nie po pół roku szlag trafi ekran bo folia się odkleja . To właśnie jest epoka kamienia łupanego .
0 Like
BartoszM
Explorer
Opcje
Zawsze możesz skontaktować się z Samsungiem. Wymieniają folie, moja wymiana była darmowa. Dowiedziałem się, że pierwsza jest darmowa - to aż nadto w przypadku folii na ekranie. Trzeba być gotowym na kompromis kupując eksperyment. Jeszcze kilka iteracji i każdy będzie mógł używać składaka.
0 Like