Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Naprawa Z flip 3

(Temat utworzony: 14-08-2022 06:57 PM)
1058 Wyświetlenia
xxwikusiaxx
Student
Opcje
Dzień dobry, czy ktoś posiadający telefon z serii Z, flipa 3 korzystał z usług naprawy wyświetlacza wewnętrznego?? Ile to trwa? 
0 Like
4 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@xxwikusiaxx Trudno jest określić dokładny czas naprawy, ponieważ zależy on od konkretnego autoryzowanego serwisu (np. od obciążenia pracą itd.). W związku z tym, polecam zadzwonić Ci do najbliższego autoryzowanego serwisu firmy Samsung i zadać pytania, jakie przytoczyłaś powyżej. 

Znajdź Centrum pomocy Samsung | Samsung Polska

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W ostatnim czasie korzystałem z usług serwisu w przypadku modelu Galaxy Z Fold3. Wymieniałem przedni wyświetlacz. Cała operacja serwisowa telefonu trwała około 7 dni roboczych. W tym czasie serwis zamawiał jeszcze części do telefonu.

xxwikusiaxx
Student
Opcje
U mnie już widzę, że będzie problem. Poszłam do punktu i powiedzieli, że uszkodzenie mechaniczne a z tego co czytam w internecie będą odmawiali temat gwarancji. Totalnie nie wiem co robić, bo wystąpił ten incydent dosłownie przy zamykaniu telefonu.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W tym wypadku niewiele będziemy w stanie pomóc na forum. Decyzja odnośnie rodzaju uszkodzenia leży w gestii serwisu. Jeżeli serwis stwierdził, że uszkodzenie jest mechaniczne to naprawa będzie odpłatna. Możesz ewentualnie udać się do innego serwisu. Gdyby się okazało, że naprawa będzie odpłatna to w aplikacji Samsung Members powinna jeszcze być dostępna promocja na 50% obniżkę na wymianę wyświetlacza. Uruchom aplikację i przejdź do korzyści.