Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Luźne podsumowanie Galaxy Z Flip 3 po półtora roku.

(Temat utworzony: 15-06-2023 01:33 AM)
1205 Wyświetlenia
Homie45
Explorer
Opcje
Witam wszystkich zainteresowanych składakami😊. Pomyślałem że napiszę tutaj moją luźną opinię na temat Z Flip 3 5G po aż półtora roku, więc lecę😉. WYDAJNOŚĆ- tutaj krótko, od pierwszego dnia aż po dzisiaj totalnie zero problemów, jest szybko i płynnie. EKRAN- jestem po przygodzie, mianowicie pęknięta folia na zgięciu. Zadzwoniłem do najbliższego serwisu, powiedziałem o co chodzi i powiedziano mi tak "Jeśli telefon otwiera się na 100% to wymienią folię na miejscu, ale jeśli tak nie będzie to pójdzie do serwisu na 2-4 tygodnie (nie pamiętam dokładnie). Ostatecznie udało się bez problemu na miejscu. Po półtora godzinki odebrałem telefon jak nowy więc i minus z folią jak i plus z serwisem🤪. PS. Uwielbiam odświeżanie 120Hz, ciągle jest włączone 😁APARAT- nie jestem profesjonalistą więc dla mnie zdjęcia są bardzo ładne oraz miło się patrzy na nagrania wideo 4K 60 FPS. Jest tutaj naprawdę fajna stabilizacja obrazu więc dla mnie mega plus za to😁
KONSTRUKCJA- zawias cały I zdrowy od nowości, mały ekran bez wad tylko funkcji mógłby mieć więcej😏
BATERIA- temat rzeka... ale niestety trzeba to powiedzieć. Bateria po półtora roku jest bardzo słaba. Jak dla mnie najwieksza wada telefonu. Oczywiście wiedziałem na co się pisze kiedy go kupowałem ale jednak wyciągam tylko 3 godziny SOTu. Co prawda jest to intensywne użytkowanie, przeglądanie internetu, media społecznościowe oraz różnego rodzaju filmy i filmiki wideo. Ciągłe połączenie z Watch 4 jak i ciągle włączone WiFi/LTE. PODSUMOWANIE- Trochę się rozpisałem ale w końcu to forum, więc chyba mogę😁. Sumując, jedyne co mi na dzień dzisiejszy przeszkadza to bateria. Byłem już krok od wymiany na A54 lub S23 ale doszedłem do wniosku po co? Masa plusów które ma i jeden minus ma go przekreślić? Co zrobiłem? Zakupiłem powerbanka również od Samsunga. Cena jaką zapłaciłem to ok. 220 PLN ale w tym mam 10000mAh, szybkie ładowanie 25W, ładowanie indukcyjne 7.5W oraz swego rodzaju wyżłobienie na zegarek które się spisuje. Zamiast wydawać kupę kasy postawiłem na mniej wygodny ale o wiele tańszy sposób aby dalej cieszyć się moim świetnie działającym flipem i do tego zyskałem mega solidny powerbank, który naładuje każdy telefon indukcyjnie jak i mojego Galaxy Watch 4. Na koniec w skali 0-10 zakup Z Flip 3 5G oceniam na solidne 8/10. Jeśli wytrwałeś/aś do końca tego posta to dziękuję Ci bardzo😊. Zapraszam do opisywania swoich wrażeń ze składaków w komentarzach, z fartem😁.

5 Odpowiedzi
Homie45
Explorer
Opcje
Tutaj dodaję zdjęcie opisanego przez mnie Powerbanka, serdecznie polecam 😁i-samsung-wireless-battery-pack-25w-10000-mah-eb-u3300xjegeu_1000006701_1686783439.jpg
BAZINGADIR87
Voyager
Opcje
Mam tego powerbanka jest super polecam. Teraz działa jako dodatkowa bateria do pada ps5. żywotność pada taka powinna być w orginale:) trzeba baterie wymienić na nową i tyle. Może dla wielu osób to problem żeby samodzielnie wymienić ale dla mnie żaden.;)
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Homie45, zmieniłem czcionkę w części Twojego wpisu, bo była biała i na białym tle przeglądarkowej wersji forum była niewidoczna. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Homie45
Explorer
Opcje
O to nawet nie wiedziałem, dzięki Ci bardzo 😁
0 Like
zah00n
Pioneer
Opcje
U mnie to samo, bateria na minus z reszty bylem zadowolony.
Mój Z Flip 3 jest u kresu gwarancji więc aktualnie przybywa w serwisie na gwarancyjnej wymianie baterii na nową i wędruje dalej służyć żonie a ja przesiałem się na Z Flip 5 😉
0 Like