Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Z Flip modową gwiazdą na Fashion Week

(Temat utworzony: 29-02-2020 02:24 PM)
257 Wyświetlenia
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Długo się zastanawiałem, czy mnie jako mężczyźnie wypada popełnić taki temat? Czekałem, myśląc, że może któraś z naszych Pani coś napisze, ale cisza. Widząc jednak, jakie wrażenie na mojej żonie wywarł ten model w Brand Store w Łodzi, z jakim namaszczeniem pieściła jego obudowę :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye: z jakim błyskiem  w oczach /jakiś czas temu, dokładnie to określiła posłanka Begerowa/ :smiling-face-with-sunglasses: na niego spoglądała, stwierdziłem, że napiszę. A co mi tam, najwyżej kobiety „pojadą” po mnie.

Flip.jpg

Gdybyście nie wiedzieli, to śpieszę Was poinformować, że najnowsze składane dziecko Samsunga, stało się modową gwiazdą na najważniejszych imprezach w świecie mody. Na New York Fashion Week 12 lutego, na Fashion Week w Londynie, Mediolanie oraz Paryskim Tygodniu Mody.

W Nowym Jorku, Samsung i Thom Browne zorganizowali ekskluzywne wydarzenie dla uczestników Fashion Week. Firmy wspólnie zaprojektowały i zaprezentowały Galaxy Z Flip w wersji Thom Browne Edition, dzięki czemu smartfon jest równie kultowy jak styl firmy Thom Browne.

flip 3.jpg

W czasie londyńskiego tygodnia mody Galaxy Z Flip zadebiutował na wybiegu podczas pokazu kolekcji Ashley Williams. Ashley Williams to wschodząca projektantka znana z odważnych, retro wzorów, której unikalna koncepcja wyrażania siebie stanowi idealną platformę dla stylowej indywidualności modelu Z Flip.

Kolekcja AW20 Williams obejmowała sam telefon Galaxy Z Flip, a także specjalnie wykonane mikrobagi Galaxy Z Flip oraz spinki do włosów, aby pokazać, że smartfon jest zaprojektowany w sposób dopasowujący go do każdego stylu.

flip 1.png

20 lutego w Mediolanie Galaxy Z Flip był gościem honorowym podczas premiery sklepu wiodącej sieci modowej 10 Corso Como. Na wydarzeniu zgromadzili się zarówno entuzjaści nowych technologii jaki i mody. Sklep będzie oferował do sprzedaży model Galaxy Z Flip w wersji Thom Browne Edition.

flip 2.jpg

Galaxy Z Flip został zaprezentowany również podczas paryskiego tygodnia mody w kultowym domu towarowym Galeries Lafayette na Polach Elizejskich. Sklep jest jedną z najmodniejszych marek na świecie i prezentuje, jak moda i technologia mogą się spotykać, współgrać, aby tworzyć innowacyjne rozwiązania pasujące do każdego stylu życia.

Flip 4.png

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Odpowiedzi