Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

galaxy z flip 3 - peknięta folia na wewnętrznym wyświetlaczu

(Temat utworzony: 01-03-2022 09:28 PM)
3268 Wyświetlenia
AlGro
First Poster
Opcje

Witam, czy ktoś może próbował reklamować pęknięta folie na wewnętrznym wyświetlaczu z flipa? Jak do tego odnosi się serwis, dodam że telefon jest kupiony w przedpremierze a pęknięcie nie powstało na wskutek ściśnięcia telefonu, czy nie poprawnego otwarcia klapki. Jak widać na zdjęciach ekran po za widocznymi pęknięciami folii nie ma żadnych rys czy wad. 

IMG_20220301_210758.jpg

IMG_20220301_210749.jpg

IMG_20220301_210656.jpg

IMG_20220301_210741.jpg

IMG_20220301_210828.jpg

  

0 Like
8 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AlGro  Witam

W tej sytuacji pozostaje kontakt z serwisem aby zweryfikował sprawę.

Försäkën
Pathfinder
Opcje
Tutaj innego rozwiązania nie ma mianowicie czy premierowi telefon był komuś pokazywany chociaż raz złożył go sobie nie rozłożył potem go sprzedali po jednym złożeniu i rozłożeniu to jest jedyne wytłumaczenie Pozdrawiam
0 Like
berger001
Explorer
Opcje
Mi dziś też coś podobnego się pojawiło.. A byłem ciekawy ile u mnie wytrzyma. Jak się sprawy u Ciebie mają?
0 Like
nikki95
Explorer
Opcje
Mi tez delikatnie pękła folia na zgięciu, poszłam do serwisu Samsunga i wymienili mi od ręki :winking-face: zajęło to może z 15 minut. Także pozdrawiam serwis z Łodzi!
babadook134
First Poster
Opcje
Hejka, odgrzeje kotleta, w którym serwisie w Łodzi wymienili Ci folie na ekranie na miejscu?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@babadook134, w Łodzi widzę tylko 2 autoryzowane punkty serwisowe, przy czym jeden jest w Brand Store, a takie punkty zazwyczaj mają mniejsze możliwości serwisowe, więc pozostaje ten drugi. Możesz skorzystać z tej wyszukiwarki serwisów, znajdziesz namiary na wszystkie serwisy, będziesz mógł skontaktować się przed wizytą i o wszystko dopytać: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

nikki95
Explorer
Opcje
Na piotrkowskiej :smiling-face:
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@nikki95  dokładnie tak 🙂