Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy Z Flip 3 5G aktualizacja

(Temat utworzony: 08-01-2022 08:47 AM)
591 Wyświetlenia
Rymcajs89
Apprentice
Opcje
Dzień dobry. 
Widzę po znajomych, że w Polsce rozpoczęła się już aktualizacja najnowszych foldów i flipów do androida 12. Niestety u mnie stoi w miejscu. Mam telefon z brandem Play (galaxy z flip 3). Czy wiadomo kiedy coś rusza u tego operatora? Długo mija od czasu aktualizacji z wolnego rynku do tych branych u operatora?
0 Like
13 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
O taką informację najlepiej zapytać operatora, kiedy zamierza wypuścić update. Co do czasu aktualizacji nie ma dokładnej daty. Przeważnie urządzenia od operatora dostają aktualizację później
Rymcajs89
Apprentice
Opcje
Tylko, że przy każdej próbie kontaktu w aplikacji czy telefonicznie zawsze jakiś konsultant mówi, że nie ma takiej informacji, że nie wie, że nie ma dostępu do takich danych...
0 Like
Kiniulka26
Pathfinder
Opcje
To akurat norma. W każdej sieci się tak tłumacza. Do końca miesiąca myślę, że wypuszcza operatorzy aktualizacje.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Rymcajs89 @Kiniulka26 @W99  Dzień Dobry

Dokładnie tak niestety jest, że przez operatorów trochę te aktualizacje są opóźnione.

miroON
Big Cheese
Opcje
Play niestety widnieje na szarym końcu w hierarchii aktualizacji ..z tego co się orientuję to najpierw jest
T-M
Orange
Plus
Play
Rymcajs89
Apprentice
Opcje
Nie pocieszasz :winking-face: cóż, pozostaje cierpliwie czekać.
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
hmm miałem i mam ten sam ból ,,Brand od operatora" ..Ale na szczęście już niedługo ..problem sam sie rozwiaze
Jamrug
Navigator
Opcje
Tylko T-Mobile wypuścił do tej pory aktualizację dla Z Flipa 3, reszta jeszcze śpi.
0 Like
Jamrug
Navigator
Opcje
I tu się zgadza, do tej pory tylko T-Mobile oferuje aktualizacje.
0 Like