Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Folia Fold 3 Duży Wyświetlacz

(Temat utworzony: 06-11-2021 11:54 AM)
599 Wyświetlenia
szynas
Navigator
Opcje
Czy ktoś naklejka już folie. Czy ekran normalnie się otwiera i rowek na folii się nie zwiększa? Naklejałem miesiąc temu folie i niestety telefon do końca się nie otwierał więc zrezygnowałem. Teraz mogę spróbować 3mk Anti-Shock za 50zl. Czy ktoś może może polecić inna folie sprawdzona. Ta fabryczna Samsunga strasznie się rysuje i chciałbym ją zabezpieczyć 
0 Like
1 Odpowiedz
xAp0x
Voyager
Opcje
Serdecznie moge polecic dla uzytkownikow skladanych telefonow. Jak wiadomo oryginalne folie zbieraja duzo odciskow palcow jak i potrafia "babelkowac" oraz dawac nieprzyjemne refleksy świetlne na zgieciu a do tego ciezko sie je czysci 
W polsce oczywiscie nie do dostania, lecz na Aliekspress dostepna jest w malej kwocie folia matowa do wyboru jest od pojedynczej do calego zestawy wraz z tylem i bokiem telefonu, klei sie ją bardzo latwo na duzym ekranie zostaly babelki lecz po kilku godzinach uzywania ekranu i "lezakowania" babelki znikaja i zostaje piekny matowy ekran bez refleksow, zgiecie jest mniej widoczne i mysle ze kazdy nawet bez doswiadczenia sobie poradzi, czas oczekiwania 15 dni na paczke :smiling-face: folia jest bardzo dobrze docieta (na zywo wyglada lepiej niz na zdjeciach) 

image

image

image

image

image

image