Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

FOLD 3 najpierw się zawiesza a potem restartuje?

(Temat utworzony: 06-11-2022 02:19 PM)
883 Wyświetlenia
VicKamm
Pioneer
Opcje
Hej.

Od wczoraj już z 10 razy najpierw zawiesił mi się Fold 3 (chyba na za każdym razem na Chrome ale nie dam sobie głowy uciąć), wszystko zastyga, ekran przestaje reagować a następnie się zaczyna restartować.

Nie kojarzę tego z żadnym update jednak.

Jakieś pomysły?
Dziękuję.
Wiktor 
0 Like
13 Odpowiedzi
KriissG27
Apprentice
Opcje
To jakiś błąd w systemie. Ja nie mogę zaktualizować aplikacji wszystkich ani pojedynczo. Do reklamacji
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@KriissG27 Witam. Proszę najpierw wyczyścić dane aplikacji Sklepu Play jeśli tam nie można zaktualizować aplikacji? USTAWIENIA - APLIKACJE - SKLEP PLAY - DOMYŚLNA PAMIĘĆ - WYCZYŚĆ DANE. Jeśli problem.tez występuje w Galaxy Store? To proszę wykonać tak samo, jak ze sklepem play
KriissG27
Apprentice
Opcje
No bo nowy był. Poszlo
0 Like
Flamingo_
Voyager
Opcje
To jest błąd ze strony google, nie z strony samsunga. Mam to samo na moim samsungu jak i na moim 6 letnim LG
0 Like
KriissG27
Apprentice
Opcje
Nowy też zainfekowany jak i stary nowym wirusem. Akurat trafiło. Ja nigdy nie dostałem takiej bomby.
0 Like
Flamingo_
Voyager
Opcje
Też marki Samsung? I nie to nie jest wirus, mówię, na innym telefonie innej matki też jest taki problem, czyli to błąd ze strony google
0 Like
KriissG27
Apprentice
Opcje
Możliwe. Prawdopodobne. Ale toż to wirus i tak
0 Like
Flamingo_
Voyager
Opcje
To nie jest wirus. To jest wina ze strony google, bo to dziwne by było gdyby większość miała akurat tego wirusa. Bo to nie jest wirus mówię
0 Like