Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zużycie baterii

(Temat utworzony: 06-02-2025 12:29 PM)
1660 Wyświetlenia
PiotrekH
Journeyman
Opcje
Dzien dobry,

Jak prezentuje się wasze zużycie baterii w S25? Zastanawiam się czy wszystko jest w normie, ponieważ w moim modelu bateria bardzo szybko spada. Odłączyłem go od ładowania o 6:00 a do 12:30 ubyło 35% baterii, z czego ekran był włączony przez 1,5h (odpisanie na maila, messenger, 20min jazdy na nawigacji) a resztę czasu leży bezczynnie. Wcześniej miałem A55 i tam takiego zuzycia nie bylo
33 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy przywracałeś kopię zapasową z poprzedniego telefonu? Zdarza się, że wraz z kopią przywracane są błędy, które mogą wpływać negatywnie na pracę urządzenia.

PiotrekH
Journeyman
Opcje
Tak, generalnie to już 4 telefon od samsunga z rzędu i za każdym razem używałem smartswitch do przerzucenia danych
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe, że tym razem wraz z kopią wgrały się błędy. Na początek wykonaj wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych użytkownika.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

PiotrekH
Journeyman
Opcje
Próbowałem z czyszczeniem, nic to nie zmieniło. Pozostaje chyba tylko spróbować przywrócić ustawienia fabryczne, przegrać zdjęcia, kontakty a resztę ustawić na nowo
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zgadzam się. To będzie najlepsze rozwiązanie.

Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Bateria uczy się użytkowania, daj jej tydzień czasu, a powinna ulec poprawie.
Kanrid
Journeyman
Opcje
U mnie od pierwszego naładowania do 80% trzyma już 4 dni i ma jeszcze 35% bateri, ale nic nie przenosiłem ze starego telefonu i jadę na nowym czystym koncie.
0 Like
Damianby
Explorer
Opcje
To chyba nie używasz za bardzo telefonu. To wynik prawie jak na starych telefonach z 2005 roku. :winking-face:
PiotrekH
Journeyman
Opcje
Taki wynik mialem tylko na służbowym a55, który większość czasu leżał że sporadycznym połączeniem 3-4 razy na dzień i to startując że 100%
0 Like