Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sport on Google niedostępne w now bar

(Temat utworzony: 13-03-2025 09:36 PM)
174 Wyświetlenia
Colja
First Poster
Opcje
Witam! 
U wielu użytkowników Samsung S25 Ultra w internecie widziałem funkcję wyświetlania Sport on Google w Now Bar. Niestety ta funkcja jest u mnie niedostępna. Telefon ma najnowszą aktualizację. Ulubione zespoły są również dodane na Google. Czy ktoś ma może jakiś pomysł co robić?

image

0 Like
8 Odpowiedzi
Selixo
Big Cheese
Opcje
U mnie jest i działa bez problemu. Na koncie google włacz wszystkie opcje podświetlone na niebiesko.1741939909184.jpg1741939969824.jpg
0 Like
Dzejzi
Explorer
Opcje
U mnie też nie działa, które opcje w Google trzeba dokładnie zaznaczyć?
0 Like
Selixo
Big Cheese
Opcje
Wszystko związane z udostępnianiem danych etc.
0 Like
Dzejzi
Explorer
Opcje

mam wszystko zaznaczone a pasek nowbar jak nie pokazywał wyników tak nie pokazuje. Kiedyś działał bo widziałem wyniki jakiegoś tam meczu. Niestety choćbym nie wiem co klikał to nie chce działać. Myślałem nawet przywrócić ustawienia fabryczne, ale podejrzewam, że usunie mi profil esim i będę musiał jechać do salonu plusa po wydruk kodu Qr bo mam na kartę tel. Na abo nie trzeba. Jednak operator już tego na stronie nie podaje. Tak więc ktoś na s25 zwykłym ma działające wyniki meczów w nowbar ?

0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Dzejzi To raczej błąd po stronie Google, więc przywrócenie ustawień fabrycznych może być nieskuteczne. Wejdź w zarządzanie kontem Google i upewnij się, że masz włączone wszystkie opcje dotyczące zapisywania aktywności oraz personalizacji wyszukiwania w zakładce Dane i prywatność.

Dzejzi
Explorer
Opcje
Ok, zerknę a czy reklamy spersonalizowane też mają być włączone?
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Dzejzi Raczej tak, powinny być włączone, bo cała funkcja now bar opiera się na spersonalizowanych rekomendacjach, które są przewidywane przez algorytmy.

Dzejzi
Explorer
Opcje
Ok, włączyłem i zaczęło pokazywać info o meczach 👏😊
0 Like