Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S25 Ultra - Bateria/SOT

(Temat utworzony: 06-02-2025 12:58 PM)
1429 Wyświetlenia
Damianby
Explorer
Opcje
Cześć. Jak Wam sprawuje się bateria w s25 Ultra? Pochwalcie się swoimi wynikami na SOT. (Screen On Time)
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@konradd86 już pisałem wcześniej, że w początkowej fazie użytkowania telefonu mam wyłączoną. Inaczej by nie dobijał do setki 😉

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Matiyo
Explorer
Opcje
Jakie opcje na ochrone baterii masz powlaczane, ja korzystam z s25+ tak samo jak Ty i mi trzyma max 7-8k na włączonym ekranie ... na yt widziałem filmik testu s25+co trzyma po 13godzin przy jakiś operacjach obliczeniach itp... coś mi się chyba wadliwego trafiło
0 Like
Moti7t
Navigator
Opcje
Jak na zdj. Nie sugeruję się wpisami z tego forum, przeczytałem setki artykułów na ten temat, również wypowiedzi ludzi z lini projektów i serwisów baterii. Doszedłem do wniosku że ta funkcja nie jest tam bez powodu. Stosowałem w poprzednich telefonach i się sprawdzało więc stosuję i w s25u. Druga sprawa mam już swoje lata, więcej jestem w domu niż poza nim. Nie potrzebuję nigdy mieć 100% baterii.1739193781999.jpg
Matiyo
Explorer
Opcje
A bateria adaptacyjna włączona? Teraz oglądam filmiki na yt testów baterii to tam po 24h na oglądnij filmów bateria wytrzymuje ... a mi ledwo 7-8h na włączonym ekranie oczywiście 😕
0 Like
Matiyo
Explorer
Opcje
A jeszcze jedno pytanie bo tutaj ekspertów teoretyków jest znaczna liczba, i mowia zeby ładować do 100% przy adaptacji baterii przez pierwszy tydzień. Też tak robiłeś czy od samego początku włączyłeś ta opcje ochrony do 90%?
0 Like
Moti7t
Navigator
Opcje
Po pierwsze zawsze na kazdym nowym telefonie gdzieś po pierwszym od włączenia dniu robię reset do ust. fabrycznych, po drugie nigdy nie przenoszę żadnych danych aplikacji i konfiguracji z poprzednich telefonów, najwyżej parę dokumentów i zdjęć tradycyjnym sposobem telefon-PC. Po trzecie niczego automatycznie nie synchronizuję poza paroma ustawieniami w przeglądarce Google. Po czwarte nie korzystam z żadnych facezboków, whatsappów, messengerów itp. Gram sporadycznie odkąd po latach porzuciłem Diablo Immortal 😂
0 Like
Matiyo
Explorer
Opcje
To samo robię i jak widać coś innego jest na rzeczy.
0 Like
Moti7t
Navigator
Opcje
W drugim dniu użytkowania kiedy byłem już po resecie telefonu i całkowicie sobie wszystko poustawiałem to włączyłem 90. Też nie jestem żadnym ekspertem, robię to co mi się zawsze sprawdza.
0 Like
Moti7t
Navigator
Opcje
Takie rzeczy czytałem już setki tysiące razy na forach innych marek, nie robi to na mnie żadnego wrażenia. Ludzie cuda wyprawiają z telefonami. Jak już wspomniałem, nie mam żadnych problemów z baterią, wręcz przeciwnie. Telefon zimny jak lód praktycznie cały czas.
0 Like