Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S25 Ultra încărcare 45W cu cablul din cutie (3A)

(Subiect creat la: 07-02-2025 05:18 PM)
653 Vizualizări
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
 O modificare mai puțin anunțată la S25 Ultra (și probabil și S25 Plus) a fost făcută la încărcarea prin cablu. 

Deși puterea maximă a rămas 45W, acum ea poate fi realizată în două moduri. Dacă până la S24 Ultra aveam nevoie neapărat de un cablu de 5A și un încărcător care putea asigura un curent atipic de 4.5A la 10V, acum S25 Ultra poate folosi și un curent de 15V și 3A.

image

Asta înseamnă că putem folosi cablul din cutie de 3A cu încărcătorul de 45W. 
 Am testat aceasta combinație și încărcarea este într-adevăr SFC 2.0.

image

Accesată modificare aduce cu sine și o compatibilitate mai mare cu alte mărci de încărcătoare. 
12 Răspunsuri
Opțiuni
Super 😊
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Deci Ankerul meu care mergea bomba, o sa mearga la fel de bomba... 😂

Oricum aveam cablu diferit ca mi-am luat din acela cu afisarea puterii pe mufa

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă e bombă, eu l-aș schimba 🤣🤣.
Ideea e că acum măcar ai cablul în cutie și în plus folosește un curent de încărcare standard pe care îl pot furniza cam toate încărcătoarele care au peste 45W.
Dar calitatea lor tot rămâne importantă 😁
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daaa probabil au realizat si ei ca lumea nu stie de cablu si incarca cu cel din cutie chiar daca au incarcator puternic si dupa tipa ca le-a dat Samsung teapa cand de fapt nu s-au informat

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Sa știi că au pățit-o mulți.
La S25 Ultra a fost schimbat IC-ul de încărcare și de aceea permite un voltaj mai mare.
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
dar parcă duc dorul cutiilor cu încărcător și căști 😉🤣🤣🤣
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Și eu zic că scopul declarat al scoaterii încărcătorului din cutie nu doar că nu a fost atins, dar rezultatul este exact opus, în plus au crescut și riscurile, mulți cumpărând încărcătoare ieftine cu o calitate sau proveniență discutabile. Contrar a ceea ce crede și UE, dacă înainte mă limitam la încărcătoarele din cutie, acum în general la două dispozitive noi cumpăr 3 încărcătoare, iar ca mine probabil sunt mulți alții.
Cu căștile, nu știu ce să zic. Nu m-ar deranja o pereche de buds în cutie, chiar dacă ar fi mult mai mare cutia. 🤣
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
da ... la căști vezi concurență...(eu măcar am primit un Buds Pro) 😉 și dacă cumperi 2-3 încărcătoare unde e eco...? 👀... eu personal mă bucur mai mult de "bundle " decât de discount care de multe ori este mai mic...🤔
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Pai exact de asta ziceam că rezultatul este opus. Încărcătorul în cutie presupune puțin ambalaj în plus și un singur transport. Cumpărat separat e nevoie de ambalaj mai mult, dar și de un transport suplimentar în general.
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
3 încărcătoare? Pentru ce? 1 singur încărcător ,mi-e deajuns pentru 3 device-uri, telefon, căști și telefon secundar. Eventual dacă mai vreau sa incarc altceva,mai am și un al 2 Lea încărcător de la telefoanele anterioare,dar un încărcător îmi ajunge pentru 3 device-uri, ca doar nu le incarc pe toate 3 simultan. Nu inteleg ce poți face cu 3 încărcătoare pentru 2 device-uri.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Le încarc simultan 😁.
Plus că poate în diferite zone din casă sau la lucru (alții din familie). Iar cu cele vechi încarc mulțimea de jucării și alte dispozitive. Niciodată nu sunt prea multe încărcătoare 🤣
0 Aprecieri
ByteReaper
Navigator
Opțiuni
Am înțeles, Super! Pot sa te întreb ceva în privat, ca să numai fiu nevoit sa fac un topic nou?
0 Aprecieri