Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Actualizare S25 Ultra

(Subiect creat la: 07-02-2025 05:20 PM)
296 Vizualizări
IrinelBardaș
Pathfinder
Opțiuni
Salutare!
Vreo veste despre prima actualizare pentru S25 Ultra?
Din câte știu trebuie sa vina cu îmbunătățiri majore pe partea de IA și nu numai. 
 Seara frumoasa 
9 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
De abia de astăzi este disponibil acest model în magazin și cei care au făcut precomanda au început să îl primească de câteva zile și deja vorbim de actualizări?
De unde ai informațiile despre ce conține prima actualizare? (Deși e logic ca asta o să conțină 🙂)
IrinelBardaș
Pathfinder
Opțiuni
Am citit ca prima actualizare a seriei S25 vine aproximativ înainte de lansarea în magazine (sau aproape de lansare)
Actualizare de 24GB,care se axează pe IA
Anul trecut seria S24, a primit actualizare înainte de lansare în magazin de 14 GB😎
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu spun că nu ar putea să vină, iar la cât de mari sunt acum aplicațiile/serviciile legate de AI, și o virgulă dacă schimbă în ele, actualizarea o să aibă mulți GB.
Dar totuși te-ai lovit de ceva bug-uri grave în aceste câteva zile de când a început lumea să primească S25-urile de aștepți cu atâta nerăbdare actualizarea în loc sa te bucuri de telefon?
IrinelBardaș
Pathfinder
Opțiuni
Nu am avut nici un bug, telefonul este mai mult decât rachetă.
Era o curiozitate, mă interesează în mod special partea de IA, restul sunt VIRGULE pentru mine, RAM, STOCARE, CAMERĂ, nu sunt pasionat de așa ceva.
Am cumpărat telefonul doar pentru că au spus cei de la Samsung ca este TOP, dintre tot ce este pe piață, pe partea de IA.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Să îl folosești cu plăcere și să știi că este din altă categorie față de cele precedente.

Chiar dacă pe net majoritatea s-au axat doar pe aspect și AI și nu au văzut mari diferențe față de S24 Ultra, ceea ce are sub capotă e wow.

Am făcut aici un test comparativ cu S24 Ultra (la sfârșitul articolului):

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s25/review-s25-ultra-performanță-la-extrem/td-p/116...
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Nu există actualizare de software de 24GB, este fake news. 1738944534347.jpg
IrinelBardaș
Pathfinder
Opțiuni
Oricum nu este relevant câți GB are primul update. Eu asa am citit, dar dacă este fake așa să fie, nu te contrazic 😁
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai citit da n-ai filtrat informatia....altfel ai fi observat ca se vorbeste despre un firmware pe care deja il avem.

"WOW noua actualizare bomba care face si drege!! Disponibila ACUM pe siteul nostru"...bla, bla, bla.... Mai fratilor, nu mai dati curs direct stirilor care sunt click-bait, cu titluri care sa para ca e stire wow cand de fapt e un fass.

Am atasat print din articolul lansat de SamMobile si preluat de toti...si print din About Phone - Software info de pe tel meu. Si zau ca nu cred ca al meu e mai special si am actualizarea iar restul nu...

Peace... ✌️

P. S. Ia vezi....al tau cum e? 1738944662567.jpg1738944662588.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Vedem când ajunge update-ul pe seria S25. Deocamdată nu se știe nimic de update.