Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Przychodzące połączenie nie odblokowuje ekranu

(Temat utworzony: 07-02-2025 04:56 PM)
228 Wyświetlenia
Przemekkrk
Journeyman
Opcje
Hej. Mam problem z odbieraniem rozmów przychodzących. Ekran pozostaje zablokowany. Muszę go odblokować, ale kiedy to zrobię, nie widzę ekranu z rozmową, a jedynie ikonkę telefonu u góry ekranu. 
Miałem wcześniej Galaxy, ale nigdy takiej sytuacji. Szukałem po wszystkich ustawieniach, ale nie udało mi się nic znaleźć.
Ktoś może pomóc?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Przemekkrk
Journeyman
Opcje
Poprosiłem support o pomoc przez apkę. Oczywiście jako apkę domyślną ustawili Telefon Samsunga, ustawili co trzeba i zadziałało. Ale nie dawało mi spokoju, że apka Google'a działała na innym telefonie. Wystarczyło odinstalować i zainstalować ponownie. I działa!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
13 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć. Na początek uruchom ponownie telefon. Jeśli to nie pomoże wykonaj zabieg Wipe Cache Partition.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Czy przywracałeś kopie zapasową z poprzedniego telefonu?
Przemekkrk
Journeyman
Opcje
Wipe Cache Partition nic nie dało.
Przenosiłem dane ze starego telefonu, ale tam nie było takiego problemu.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Przemekkrk być może to kwestia przeniesionej kopii. Nie pozostaje nic innego ja k przywróćcie do ustawień fabrycznych i konfiguracja "z palca" od podstaw.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zdarza się, że wraz z kopią przenoszone są błędy. Również zdecydowałbym się na przywrócenie ustawień fabrycznych bez wgrywania kopii zapasowej.

Przemekkrk
Journeyman
Opcje
Używam apki Telefon od Google i w niej mam problemy. Jeśli ustawię jako domyślną apkę Samsungą, tego problemu nie ma.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wcześniej nie wspominałeś, że korzystasz z innej aplikacji do obsługi połączeń. Widocznie występuje problem z aplikacją od Google. Próbowałeś ponownie zainstalować tę aplikację?

Szewcu72
MegaStar
Opcje

I jest jak zawsze... wprowadziłem modyfikacje, a teraz nie działa... nie przyznam się 😉 niech zgadują 😁 😁😁

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Przemekkrk
Journeyman
Opcje
Nie sądziłem, że ma to takie znaczenie, poprzednio miałem S21 i działało bez problemu.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe, że w obecnej wersji aplikacji od Google występuje jakiś błąd. Spróbuj ponownie za jakiś czas. Możliwe, że aplikacja otrzyma aktualizację i problem zostanie rozwiązany.