Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Precomanda pe Samsung.ro

(Subiect creat la: 31-01-2025 08:00 PM)
570 Vizualizări
Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
Salut! A primit cineva precomanda de S25 Ultra plasata pe site-ul samsung sau macar awb ca stocuri cica ar avea, dar nu stiu de ce nu se misca si ei la fel de bine ca partenerii😅
112 Răspunsuri
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
A mea e in pregatire pt livrare, fără awb.. cred că vor lansa deodată livrarile toți de săptămâna viitoare, să aibă timp cei care l au primit pt teste să-și exprime opiniile despre el s.a.m.d
Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
In acelasi stadiu e si a mea dar nu mi se pare corect ca nu trimit cat de repede se poate ca de testat il testez eu nu trebuie sa ma convinga nimeni😂
0 Aprecieri
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Stiu e frustrant.. mai ales dacă ai dat S24 ultra deja si folosești un honor de 6 ani timp de 2 săptămâni (cazul meu) 🤣
Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
Mai ales in cazul asta chiar e cam nasol eu inca mai stau cu S23 Ultra dar parca nu mai am rabdare😂
0 Aprecieri
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Iti dau eu honorul si lasă-mă pe mine să aștept cu s23 ultra 😂
Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
mai ai rabdare ca vine upgrade-ul si eu imi tot zic asta 😂
0 Aprecieri
Case8122
Pathfinder
Opțiuni
Eu de asta i-am luat modelul de 1TB ca fold-ul meu la trade in sa fie sub 25% din pret. Așa am setat să-l dau pe 7 februarie și e ok.

De asemenea, reducerea era mult mai mare pe 1TB decât pe 512. De la 2900 la 3800 reducerea.

Apropo, cum a fost cu foxaway la trade-in ? Ai primit valoarea completa pe dispozitiv ?

Cu drag, John Marston
0 Aprecieri
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
L am vandut la seria 9, pt ca samsung oferea doar 2800 de lei si asa l am dat cu 3810 😬
0 Aprecieri
Case8122
Pathfinder
Opțiuni
Macar voi aveți statusul schimbat. Eu sunt tot la comanda confirmata practic. Să nu fie ori că mi-am luat 1TB ori că am pus livrare la easybox. Poate mai preiau și mâine, vdm dimineața 😂
Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
Chiar sper sa mai lucreze si maine poate se apuca sa si expedieze😊
0 Aprecieri
Case8122
Pathfinder
Opțiuni
Odată ce ajung coletele la Sameday, o să înceapă procesul de teleportare. Am mare încredere în ei, se mișcă extrem de repede. Mai ales în Bucuresti

La Fan sunt puțin mai mixt. Uneori sunt foarte rapizi, alteori nu.
Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
Am ales Fan Courier ca sa nu ma trezesc cu vreun colet afectat pe transport sau cu alt colet ca sameday in ultima vreme mai incurca si colete 😅
Case8122
Pathfinder
Opțiuni
Am înțeles. Mai rezistam un weekend. Ne dezvolta personal așteptatul asta 😂😂😂
Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
Speram ca pana saptamana viitoare in timpul asta le avem deja si ne-am si plictisit de ele😂😂😂
Case8122
Pathfinder
Opțiuni
Așteptatul o să-l țin minte bine 😂😂😂. Doar mă stresează puțin că o sa dureze sa setez telefonul, cont personal, de munca. Deja mă doare capul 😂😂😂
Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
Exact asta e si problema mea ca acum chiar aveam ceva timp sa ma bucur de el si nu vor cei de la samsung sa ne bucure si pe noi😂
0 Aprecieri
Case8122
Pathfinder
Opțiuni
La mine nimic momentan. La tine ? Încă în Pregătim livrarea
0 Aprecieri
Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
La mine tot la pasul 4 e cu pregatire pentru livrare sper sa se schimbe curand ca m-am saturat sa astept😂
0 Aprecieri
Case8122
Pathfinder
Opțiuni
Of of. Mai ti minte cumva pe la ce ora ți s-a schimbat statusul ? Sunt curios daca trebuie sa verific doar dimineața sau mai des
0 Aprecieri
Alexiss13
Pathfinder
Opțiuni
Am ajuns la statusul asta ieri dimineata destul de devreme
0 Aprecieri