Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mój Sejf?!

(Temat utworzony: 12-02-2025 04:41 PM)
67 Wyświetlenia
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Aplikacja ma opcję "Odinstaluj". Z zawartością lub bez. Pytania:
- skąd/czy można pobrać Sejf po odinstalowaniu? W Google i Galaxy Store nie ma...;
- jak/czy można usunąć zaszyfrowane pliki z Sejfu bez wcześniejszego odszyfrowywania? 
0 Like
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Sam sejf nadal jest w ustawianiach. Znika ikona aplikacji (jeśli miałeś ją włączoną) I po wejściu w mój sejf wyświetla się ekran konfiguracji aplikacji. Pliki zostają wyeksportowane do folderu w pamięci telefonu, jeśli zaznaczysz taką opcję przy dezinstalcji, jeśli nie zaznaczysz to znikają. Ta opcja to taki ,,format dysku" aplikacji mój sejf.
Amazigh
Big Cheese
Opcje
I o to właśnie mi chodzi: secure erase data... Dzięki!
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Pamiętaj, że jeśli wybierasz opcje pozostawienia plików to one nie są już szyfrowane w żaden sposób.
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Jak napisałem wyżej - chodzi o niepozostawianie...
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeśli nie chcesz zostawiać plików to tak jak pisałem wcześniej-znikają.
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Pls.! Zrozumieliśmy...
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. W kwestii usunięcia plików z sejfu gdy są one zaszyfrowane to nie ma takiej opcji.
0 Like
Moti7t
Navigator
Opcje
Generalnie bezużyteczna aplikacja jeżeli nikt poza nami nie jest w stanie odblokować naszego telefonu (nie zna hasła, nie ma odcisku palca itp.) Pomijam już ekstremalne sytuacje kiedy druga połowa wrzeszczy "pokaż mi z kim pisałeś draniu !!" no to wtedy może się przydać. Druga sprawa gdy ja testowałem mój sejf, ustawiłem mu hasło, dostęp na biometrię i przeniosłem tam na próbę plik video to owszem zniknęło z galerii ale w sejfie również było niewidoczne (żadnej ikonki..nic kompletnie..) Kiedy użyłem opcji żeby deaktywować sejf to video wróciło do galerii. Nie działa to tak jak by chciał przeciętny użytkownik.
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Generalnie? Szczególnie dla ciebie. Dla mnie właśnie okazała się bardzo przydatna. I dziala dokładnie tak, jak powinna - jeśli się tylko zada trochę trudu, żeby ją poznać...
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
I tu się mylisz... Podobnie jak koledzy na początku w kwestii odinstalowywania. Choć działa to trochę w inny sposób, niż można by się spodziewać bez blizszego zapoznania z aplikacją...
0 Like