Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

[Informacja] Wystartował program One UI 8 Beta dla modeli Galaxy S25

(Temat utworzony: czwartek)
216 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
144 Odpowiedzi
bugus
Apprentice
Opcje

Kiedy będzie można pobrać bete One UI 8 na S24 Ultra

Zonniak
Black Belt 
Opcje
Witam
Beta w Polcse jest dostępna jedynie na flagowe urządzenia serii S, którymi jest seria S25. Oznacza to że Seria S24 (w tym S24 Ultra) nie otrzyma Bety One UI 8.
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Z tego co Samsung informował to podobno pod koniec czerwca lub początek lipca.
Nie ma oficjalnej informacji, że seria 24 nie otrzyma bety.
A co do flagowosci to za chwilę będzie coś nowszego niż s25 i ten ala flagowiec zaniknie.
0 Like
analyzer65
Hotshot
Opcje
Betę to niech testuje ktoś inny, a nie końcowy użytkownik wg mnie bo w regulaminie jest podane, że nikt za to odpowiedzialności nie bierze, jakie ewentualne szkody wyrządzi beta.
15tka oficjalnie wydana ma nadal sporo niedociągnięć, a pchać się w betę... słaby pomysł. Chyba, że komuś się nudzi.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dlatego każdy świadomie i na własną odpowiedzialność przystępuje do testów One UI Beta.

analyzer65
Hotshot
Opcje
Dokładnie.
0 Like
krzyś0402
Explorer
Opcje
Beta One Ui 8 jest dostępna tylko na S25 ultra
0 Like
bugus
Apprentice
Opcje
kiedy będzie na s24u
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wersja beta jest dostępna wyłącznie dla modeli Galaxy S25 w Polsce.

Bardman
First Poster
Opcje
Ja mam trochę inny problem, korzystałem z bety na swoim S25U, ale miałem problem ze stabilnością działania Bluetooth więc z pomocą Smart Switch wróciłem do Androida 15, wcześniej wypisując się z programu beta. Mimo tego, po powrocie na starszą wersję, nadal w zakładce aktualizacji oprogramowania, telefon próbuje pobrać wersję Beta softu. Da się to jakoś anulować? Ponieważ zgaduje że obecnie jestem odcięty od nowych "zwykłych" aktualizacji, póki nie zainstaluję tej bety. 1751101448310.jpg1751101448319.jpg
0 Like