Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

[Informacja] Wystartował program One UI 8 Beta dla modeli Galaxy S25

(Temat utworzony: środa)
85 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
149 Odpowiedzi
r3d1
Helping Hand
Opcje

Wiem, że przez kilka dni z reguły działa i później przestaje. Wiem też, że jest to opisane w warunkach bety. Znam też przyczyny (certyfikacja).

Jednocześnie wiem, ze w S24 działały praktycznie cały czas i jestem zainteresowany jak to wygląda w praktyce na S25 :smiling-face:

Nie zabijajcie, odpowiedzcie :smiling-face:

0 Like
Lucky18Luke
Explorer
Opcje
Witam ktoś też już testuje wersje beta Androida 16 jak wrażenia ?? 
Ciachoxv
Journeyman
Opcje
Dobre
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lucky18Luke, W Polsce testy trwają od 12.06. Samo oprogramowanie beta jest bardzo stabilne i praktycznie bez błędów. Zmian wizualnych jest niedużo. Poniżej podaję link do forum programu, beta na którym znajdziesz wpisy prosto testerów.

Forum One UI 8 Beta 
https://eu.community.samsung.com/t5/s25-s25-s25-ultra/ct-p/pl-bp-stwentyfive

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wrażenia bardzo pozytywne. Testowe oprogramowanie działa bardzo dobrze i nie zauważyłem żadnych błędów. Tak jak wspomniał @kamil40013 zmian wizualnych jest niewiele. Jeżeli zastanawiasz się nad wgraniem to jak najbardziej polecam.

Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje

Dlaczego mój telefon nie otrzymał wersji Beta OneUI8

1. Upewnij się, że posiadasz kompatybilny Smartfon

Wersje Beta otrzymują zawsze telefony z najnowszej Serii S. W tym roku są to Galaxy S25/S25+/S25 Ultra.

2. Sprawdź czy twój telefon pochodzi od operatora

Możesz to sprawdzić w ustawieniach telefonu w zakładce informacje o oprogramowaniu>wersja oprogramowania dostawcy usług. Musi być EUX/-/EUX/EUX. Więcej przeczytasz tutaj: [Poradnik] Jak sprawdzić czy twój telefon jest od operatora?

3. Sprawdź czy twój telefon pochodzi z Polskiej dystrybucji.

Zrobisz to przez aplikacje PhoNetInfo, którą pobierzesz z Google Play.

Ważna jest linijka z Original Country Code (ISO), tam musi być Poland (PL)

4. Sprawdź czy masz kartę SIM polskiego operatora np. Play, T-Mobile, Orange

Włóż do telefonu Polską kartę SIM i połącz się z siecią komórkową.

5. Upewnij się, że wszystkie dostępne aktualizacje dla Twojego modelu są zainstalowane.

6. Upewnij się, że telefon posiada oryginalne oprogramowanie i nie było wykonywanego debrandingu.

Po wykonaniu wszystkich wskazówek nadal nie masz dostępnej Bety?

Zadaj pytanie w komentarzu i załącz zrzut ekranu z Country ISO oraz wersją oprogramowania dostawcy usług.

Zonniak
Black Belt 
Opcje
Witam
A z ciekawości. Możesz wysłać wersje oprogramowania?
0 Like
emeswu
Journeyman
Opcje
Taka mam teraz. Normalnie sie zaktualizował i mam Androida 16 z OneUI81750879330260.jpg
0 Like
Lucky18Luke
Explorer
Opcje
Witam, ja odnoszę wrażenie że mi s25 szybciej baterię zjada, i czasami miałem ścinki na poszczególnych aplikacjach, za to podoba mi się opcja z podłączaniem słuchawek samsunga niby nic a jednak fajnie to zagrało 🔥🔥🔥 no zobaczymy co dalej.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Warto zgłosić zauważone błędy bezpośrednio w aplikacji Samsung Members w zakładce Beta.