Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy s25 ultra - wiadomości

(Temat utworzony: 04-02-2025 07:10 PM)
3551 Wyświetlenia
Bramka
Navigator
Opcje
Witam. 

Mam pytanie od zawsze używałem standardowej aplikacji sms/mms. 
W s25 jest aplikacja wiadomości od Google. 
Proszę o podpowiedź jak zainstalować standardową aplikacje samsung do wiadomości 
Przejdź do rozwiązania
83 Odpowiedzi
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Tak aplikacja wiadomości od Samsunga nie jest domyślnie zainstalowana na serii S25 lecz nadal można ją pobrać z Galaxy Store.
https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.messaging&cId=000007946713
MarioG61
Helping Hand
Opcje
Dużo lepsza aplikacja niz ta od googla
0 Like
Rudi97
Helping Hand
Opcje
To prawda lecz ja korzystam z wiadomosci od googla każdy korzysta z jakiej mu się podoba 😉
0 Like
Romuld
Voyager
Opcje
Czystym żalem informuje że Samsung przestał wspierać aplikację Samsung Wiadomości - ja tej aplikacji nie używam ale można ją pobrać - nie wiem jak aktualizacjami czy dalej Samsung wydaje.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Aplikacja z pewnością będzie wspierana ponieważ na starszych telefonach w dalszym ciągu użytkownicy z niej korzystają. Minie jeszcze sporo czasu zanim Wiadomości Google w pełni zastąpią Wiadomości Samsung.

Mirmir_S25plus
Explorer
Opcje

Cześć! Mam pytanie odnośnie aplikacji do pisania SMS w Samsung Galaxy S25. Zauważyłem, że aplikacja SMS zmieniła się na Google i pojawiły się pewne problemy, z którymi wcześniej nie miałem do czynienia. Po zablokowaniu kontaktu nie mogę już odczytać wiadomości od tej osoby. Wcześniej, po zablokowaniu kontaktu, mogłem wejść w zablokowane wiadomości i je przeczytać. Dodatkowo, gdy dodaję etykietę do numeru, który nie jest zapisany w kontaktach (np. "Klient USB"), to po wysłaniu SMS, etykieta z nazwą się nie wyświetla, tylko sam numer. W poprzedniej wersji aplikacji Samsung wszystko działało poprawnie – etykieta z nazwą była widoczna podczas pisania SMS. Ktoś z Was ma podobny problem? Jak sobie z tym poradzić?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Są różnice pomiędzy tymi aplikacjami. Jeżeli chcesz to możesz w dalszym ciągu korzystać z aplikacji Wiadomości Samsung. Wystarczy, że pobierzesz ją ze sklepu Galaxy Store.

Mirmir_S25plus
Explorer
Opcje

Udało się zainstalować ? w jaki sposób jak linki są nieaktywne 😞 Navigator weź podpowiedz bo sam mam taki problem 😕 i już tracę nadzieję 😞

0 Like
Mirmir_S25plus
Explorer
Opcje

Przykro mi wiem o czym piszesz, albo Ja złą aplikację pobieram, albo aplikacja zupełnie inaczej wygląda niż ta z S23plusa 😞 a większość aplikacji nie działa ( linki nieaktywne)

0 Like