Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Dźwięk powiadomień

(Temat utworzony: 11-02-2025 06:00 AM)
66 Wyświetlenia
werwusek
Journeyman
Opcje
Czy ktoś wie, jak ustawić aby każda aplikacja miała swój dźwięk powiadomien? Aktualnie nie ważne czy to Messenger, czy Outlook czy cokolwiek innego, telefon używa dźwięk powiadomienia systemowego. Do każdej aplikacji taki sam. Chcę, żeby Messenger miał swój dźwięk tak jak każda inna aplikacja. Patrzyłam w ustawieniach powiadomień i niby jest wszystko ok ustawione. Czy ktoś ma jakiś pomysł?
Będę bardzo wdzięczna za pomoc!
15 Odpowiedzi
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Aaa, Ty o tym mówisz.
To nie, nie da się inaczej.
Dideq
Pathfinder
Opcje
To przełącz opcję którą podałem wcześniej zanim zainstalujesz aplikację. Zobacz czy to zadziała.
0 Like
Krzykoz
Journeyman
Opcje
Hej. Wydaje mi się, że jeśli aplikacja udostępnia swój dźwięk, to powinna być taka opcja. Mam aplikacje, które wysyłają swoje dźwięki, a w ustawieniach wyświetla się to jako "dźwięk z aplikacji"

Niestety, jak wejdzie się głębiej w wybór dźwięków to są wszystkie dźwięki systemowe, a nie ma opcji żeby wybrać dźwięk aplikacji.
Myślę, że jeśli się nie przestawi ręcznie tego dźwięku to jest, ale jeśli wybierze się inny to już nie można wrócić do domyślnego.1739281419984.jpg
Rozwiązanie
werwusek
Journeyman
Opcje
Właśnie nic nie zmieniałam.. reinstall Messengera pomógł. Według powyższego artykułu dużo ludzi ma z tym problem. 😔
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Jeżeli ktoś nie ma ochoty walczyć z systemem, to o ile ma gdzieś pliki dźwięków powiadomień, alarmów, czy też dzwonki np. w formacie ogg lub mp3, wystarczy, że na telefonie stworzy folder/foldery NotificationsRingtones. Teraz wystarczy do nich wrzucić swoje ulubione dźwięki i już będą widoczne i możliwe do wybrania i zastosowania w czasie konfiguracji zarówno dźwięków systemowych jak i poszczególnych aplikacji.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
werwusek
Journeyman
Opcje
Dzięki za pomysł. Ja właśnie właśnie wręcz przeciwnie 😊
0 Like